Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Μηνυτήρια αναφορά Ιατροδικαστού: “Δεν του έδωσαν ΑΔΕΙΑ για νεκροψία” !!!!

ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ...

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, καθώς δεν του χορηγείται άδεια (!)  ώστε να κάνει νεκροψία στον 73χρονο Γ.Τ , ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή,πριν λίγες ημέρες, για να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου του, αφού ο ηλικιωμένος απεβίωσε με συμπτώματα πνευμονίας και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είχε κορωνοϊό.
Μάλιστα, υπάρχουν έγγραφα, όπου ο κ. Αϊβατίδης ζητά το τεστ για τον Covid-19 και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να πάρει δείγμα από τον ηλικιωμένο, αλλά η απάντηση του ΕΟΔΥ ήταν αρνητική και επομένως το νοσοκομείο δεν μπορούσε να του δώσει το τεστ!

“Στον εισαγγελέα η οικογένεια”.

Ασφαλείς πληροφορίες , αναφέρουν ότι η οικογένεια του θανόντα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Κέρκυρας ,τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παραλάβει την σορό και να γίνει η ταφή του 73χρονου, όμως ο Εισαγγελέας μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να επέμβει και δώσει την εντολή παράδοσης του ηλικιωμένου στην οικογένεια του.’

Ετσι , η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο τελετών…

Η κηδεία του 73χρονου τελέστηκε τελικά πριν 2 ημέρες, καθώς οι οικείοι του πήραν στα χέρια τους το πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο έλειπε...

Για να συμβεί αυτό πραγματοποιήθηκε νεκροψία από άλλον - και όχι από τον Ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη - Ιατροδικαστή, γεγονός που έχει οδηγήσει τον πρώην Βουλευτή, στο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


http://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/blog-post_158.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!