Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Κ α τ α γ γ ε λ ί α αστυνομικού γιά 'hot spot' : Φ ρ ί κ η !.....

Great leaders are willing to listen to what they don't want to hear

Δημοσιεύουμε καταγγελία Υπαστυνόμου προς την Ένωση Ευβοίας και την ΠΟΑΣΥ: 

Προ μίας εβδομάδος διατάχθηκα να μεταβώ με την τετραμελή ομάδα μου, στην περιοχή της Μαλακάσας...


...Αττικής, με αυθημερόν μετάβαση, προκειμένου να εκτελέσω υπηρεσία φυλάξεως παράνομων μεταναστών, στην «Κλειστή Δομή» που δημιουργείται εκεί εντός του παλαιού στρατοπέδου.

You Want Me to Communicate with Her? You Don't Know My Wife! | MA ...

Φτάνοντας, διαπίστωσα ότι έχει κατασκευαστεί πρόχειρος καταυλισμός με σκηνές, ηλεκτροδοτούμενος από μία γεννήτρια, και μια υποτυπώδη περίφραξη με ελάχιστο τσιμέντο στο έδαφος, που την καθιστά εύθραυστη και ευάλωτη σε περίπτωση μαζικής ενέργειας απόδρασης. 

Εντός αυτού, διέμεναν τότε, περίπου 300 παράνομοι μετανάστες προερχόμενοι από νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. 

Αυτοί πρόκειται να επαναπροωθηθούν και ως εκ τούτου «θεωρούνται κρατούμενοι». 

I Don't Want to Listen! - kpopandkimchi | Kpop, LearnKorean ...

Η Δομή ανήκει στην Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής και η φύλαξή της έχει ανατεθεί σε δέκα έως δώδεκα Αστυνομικούς ανά βάρδια. 

Έξι έως οκτώ άτομα εξ αυτών διατίθενται καθημερινά από διάφορα Α.Τ της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ ενισχύονται από μία τετραμελής ΟΠΚΕ προερχόμενη από την Στερεά Ελλάδα (Αλιβέρι, Άμφισσα, Λαμία, Βοιωτία), εργαζόμαστε με κυλιόμενο ωράριο, δηλαδή σε καθημερινή βάση, περίπου 12 έως 14 ώρες συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μετάβασης, άνευ ημερήσιας ανάπαυσης. 

Καθημερινά εδώ μεταφέρονται κι άλλοι αλλοδαποί. 
Σήμερα κρατούνται περίπου 1.270 άτομα, ενώ απ’ ότι πληροφορήθηκα τις επόμενες ημέρες θα δεχθεί περίπου πέντε με έξι χιλιάδες άτομα ακόμη

Business Cartoon - Boss Man Doesn't Listen To Employee Illustration

Δηλαδή τώρα, καλείται ένας Αστυνομικός να φυλάξει 127 κρατούμενους μέσα σε ένα χωράφι. 
Τα μεγέθη είναι δυσανάλογα και όσοι εκτελούμε υπηρεσία εκεί, ήτοι 40 Αστυνομικοί σε ημερήσια βάση (10 ανά βάρδια), νομοτελειακά δεν γνωρίζουμε αν θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας. 

Συχνά ξεσπούν μικροσυμπλοκές μεταξύ των αλλοδαπών, οι οποίες εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε γενικευμένη σύρραξη, ως όπλα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σίδερα που στηρίζουν τις σκηνές, ή σανίδες με καρφιά από τις παλέτες που υπάρχουν ως δάπεδα. 

Ουδείς εξ ημών γνωρίζει το πότε και το γιατί θα συμβεί αυτό. 
Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί, υπό αυτές τις συνθήκες, να διαφυλαχθεί ουδείς εξ αυτών και να κατασταλεί τίποτα.

Μείζων πρόβλημα αποτελεί και το θέμα της υγείας μας, αλλά και της υγείας των κρατουμένων. 
Εγώ και οι συνάδελφοί μου, είδαμε αλλοδαπούς τυλιγμένους στις κουβέρτες με υψηλό πυρετό να κάνουν εμετό πάνω στα συρματοπλέγματα, ή στο έδαφος. 

Δηλαδή εκεί που την επόμενη ημέρα κάποιος Αστυνομικός, ή κάποιος συγκρατούμενός τους θα βρεθεί και θα έρθει σε επαφή.

Θεωρώ ότι κανένας ειδικός δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει, ότι ορισμένοι εξ αυτών δεν είναι φορείς του ιού COVID-19. 

Ουδείς μπορεί να μας διασφαλίσει ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα μολυνθούμε και θα μολύνουμε κι άλλους συνανθρώπους μας. 

Πιθανόν εμείς από την επαρχία, να μεταφέρουμε τον θανατηφόρο ιό στο Αλιβέρι, στην Κάρυστο, στην Άμφισσα ή στην Λαμία, περιοχές που δεν έχουμε κρούσματα. 
Κι όλα αυτά ενώ έχει εφαρμοστεί το μέτρο της «απαγόρευσης της κυκλοφορίας» για τον κίνδυνο διασποράς. 

Κωμικοτραγικό.

Κύριοι συνάδελφοι. 

Ο θεσμικός σας ρόλος προτάσσει να κατανοήσετε ΑΜΕΣΑ το μέγεθος του προβλήματος και να σταθείτε δίπλα μας. 

Σας προκαλώ και σας προσκαλώ να επισκεφθείτε τον χώρο αυτό. 
Να δείτε την προχειρότητα που επιδεικνύουν οι αρμόδιοι σ’ αυτό το εγχείρημα. ‘

Όπως έπραξαν και οι συνδικαλιστές της Βορείου Ελλάδος για την «Κλειστή Δομή» που έχει δημιουργηθεί στο Κλειδί Σερρών. 

12 Phrases Australian Bosses Never Want To Hear In The Office ...

Αποκόμισαν τα συμπεράσματά τους, έβγαλαν σχετική ανακοίνωση και επιλυθήκαν ήδη κάποια προβλήματα. 

Το να διατυμπανίζετε ότι για σας προέχει ο συνάδελφος δεν αρκεί, πρέπει να το αποδεικνύετε. 
«ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»…

πηγή: bloko.gr


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Κάποια στιγμή μελλοντικά, οι λαθρομετανάστες θα φύγουν από την Ελλάδα, με τον τρόπο που γνωρίζει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα είναι οι αστυνομικοί να κατανοήσουν επιτέλους, πως τους θεωρούν αναλώσισμους. Όταν χτυπάτε με γενιτσαρική μανία τους συμπατριώτες σας, οι συνδικαλισταράδες σας βγαίνουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων και προκαλούν με τις γελοίες δικαιολογίες και τα ψέμματά τους. Ζητήστε συγγνώμη πρώτα ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ από τους Έλληνες πολίτες που σας πληρώνουν για τα αίσχη σας την τελευταία δεκαετία. Βεβαίως, για να ψηφίζετε κουρσαβάκια για εκπροσώπους σας, τα ίδια μυαλά κουβαλάτε. Πάρτε τις αρρώστιες των λαθραίων τώρα και μεταδώστε τες στις οικογένειές σας. Και όταν ξαναντιδράσουμε εναντίον των λάθρο, ελάτε να μας χτυπήσετε, όπως μόνο εσείς οι επίορκοι ξέρετε. Που παραπονιέστε κιόλας, ενώ είστε συνένοχοι στο έγκλημα. Μαγκισ στον Έλληνα κλανιά στον λαθτομευανάστη. Αυτοί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο θετικό της επιστολής είναι ό,τι τους αποκαλεί παράνομους. Ένας άλλος, που επίσης κλαιγόταν, τους έλεγε... παράτυπους. Και αυτό όμως δείχνει την κατάντα τους. Εάν ήταν στοιχειωδώς σοβαροί, μόνο παράνομους θα τους έλεγαν. Και διαβάζει κανένας αστυνομικός, καταλάβευε επιτέλους, πως όλοι κάτι θα δώσουμε για την Ελλάδα. Αν έχετε μία στάλα ελληνικό φιλότιμο, κάντε μία συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο, κοινοποιήστε την μέσω διαδικτύου και ενημερώστε υπευθύνως τους Έλληνες με στοιχεία, χωρίς φωνές και φόβο. Σας έχουν για ξεπάστρεμα οι εντολείς σας. Δεν ζητάμε να παρανομήσετε. Τηρήστε το όρκο σας και προστατέψτε τους συμπατριώτες και τους νόμιμους μετανάστες. Αν σας αποστρατέυσουν, θα τους λυντσάρει ο κόσμος. Δεν το επικροτώ, αλλά υπάρχει διάχυτη οργή. Αυτοί σας έχουν ανάγκη περισσότερο απ'ότι εσείς αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την στιγμή που οι αστυνομικοί είναι απέναντι στον Λαό κι όχι δίπλα του και συνεχίζουν τη νοοτροπία πρώτα πάει ο αστυνόμος και πίσω ο Νόμος, να μην τους λυπάται κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ? ΟΤΑΝ ΒΑΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΙΓΑΤΕ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ? ΛΕΓΑΤΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ, ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩ ΕΝΤΟΛΕΣ.... ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ.... ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ.... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!