Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ακούστε και τον κ. Μάριο Ματσάκη- Ιατροδικαστή ,Μικροβιολόγο...που μιλά γιά την Α Π Α Τ Η με το κορωνοϊό!....

Ο ιατροδικαστής Μ. Ματσάκης στον «Ε.Κ.»: Ερευνες με λάθος τρόπο σε ...


[ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΟΥ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ ΠΡ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ) ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΤΣΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82



elena1111ful

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρ 2020


Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Βασιλείου για το βίντεο και την αλήθεια που ακούγεται...μας θέλουν κλεισμένους μέσα για να εφαρμόσουν τα άνομα ,αντιχριστα σχέδια της ΝΤΠ..Ελληνες...ξυπνήστε...χάνουμε Πατρίδα..δικαιώματα...καταστρέφουν την οικονομία μας...αυξάνουν την ανεργία..μας φτωχοποιούν ...μας εποικίζουν..

Μη πιστεύετε τίποτα..ακόμη κι ο γλυκύτατος και θρησκευόμενος κ. Τσιόδρας έγινε πιόνι στο παιχνίδι τους ωστε να πιστέψουμε το παραμύθι για θανάτους κτλ..

Ολα ψέμματα...στόχος δεν είναι η εκμηδένιση εξάπλωσης του κορωνοιού αλλά ο εποικισμος μας απο ισλαμιστές τζιχαντιστές που θα μας σφάξουν μόλις πάρουν εντολή...

Τους κουβαλούν κατα εκατοντάδες...στο εσωτερικό τςη χωρας και τους δίνουν το ελεύθερο να κυκλοφορούν χωρις ειδικές άδειες..και κατα 10 ατόμων παρέες...χωρις να βρούν αντισταση απο τους εσωκλειστους ελληνες στα σπίτια τους...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ...δε κινδυνεύετε να κολλήσετε καταλάβετέ το..Αδέλφια....τα νούμερα που δίνουν είναι ενα ψέμα..οι θάνατοι δεν είναι απο τον ιο αλλά απο διάφορα νοσήματα..

Χθες πάλι βγήκε καθηγητής ξένος και το δήλωσε..

Σκόπιμα εκλεισαν το κόσμο μέσα..σκόπιμα έκλεισαν τις εκκλησίες μας..
Ντροπή στην ιεραρχία της Ελλάδος που δεν αντιστάθηκε...σε αυτή την λαίλαπα των άθεων κι αντίχριστων..Επρεπε ηδη να κάνετε αντίσταση..να ανοίξετε τις εκκλησίες ,να χτυπήσετε καμπάνες και να καλέσετε το κόσμο σε δεήσεις..

Οι λάθρο εχουν την ελευθερία να κινούνται χωρίς χαρτιά..και 10 άτομα μαζί...τυφλοί οδηγοί...που μας πάτε μωρέ.. ????

Ντροπή και στους ελληνες στρατηγούς..χθες τουρκικό μαχητικό έφτασε εως την Καβάλα....κι εμεις το κοιτούσαμε...

Δηλ. τι περιμέναμε να το καταρίψουμε ? να φτάσει Αθήνα? δε του δίνατε κι αεροδιάδρομο να προσγειωθεί 

Μακεδονία...???
Τόση δουλοπρέπεια να μας ξεφτυλίζετε διαρκώς πια δεν αντέχεται...
Είστε κότες ,βγάλτε τα γαλόνια που παίζετε τους στρατηγούς και με τη μοίρα ενος ένδοξου άλλοτε Εθνους...ντροπή σας...δε λεω στη πολιτική ηγεσία γιατί είναι ελληνόφωνες..αλλά στη στρατιωτική ηγεσια..... 
Υποταγμένοι κομπλεξοφοβικοί.!μας τελειώνετε ...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Οι άνθρωποι που ΔΕΝ έχουν συνειδητή σχέση με τον αληθινό και ζωντανό Θεό της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι ζωντανοί-νεκροί, είναι ΑΠΛΑ βιολογικές υπάρξεις αλλά όχι πραγματικοί άνθρωποι.

    Όποιος καταλάβει τα προηγούμενα λόγια μου, θα μπορεί να ερμηνεύει όσα "ακατανόητα" γίνονται μέσα στην κοινωνία.

    Ο σατανάς έκανε καλή εργασία στους ανθρώπους: τους οδήγησε στην απιστία προς τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας και τους παρέσυρε σε φοβερές αμαρτίες (εκτρώσεις-δολοφονίες, αφύσικες σαρκικές αμαρτίες, και άλλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!