Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ: Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στήν ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ καί τήν ΥΓΡΑΣΙΑ καί ΟΧΙ στά… «ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ» του κ.Κούλη ......



Ηχηρό χαστούκι στον κ.Κούλη και τα παπαγαλάκια του, που θριαμβολογούν ότι η σχετικά μικρή διάδοση του κορωνοϊού οφείλεται στα… «σωστά μέτρα» που πήρε «εγκαίρως» η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, έδωσε με συνέντευξή της η διαπρεπής επιστήμων Ελένη Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος, ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας στο ΕΚΠΑ.

Όπως βεβαίωσε, «η θερμοκρασία θα βοηθήσει. 
Οι μέχρι τώρα κορωνοϊοί δεν άντεχαν στις υψηλές θερμοκρασίες, αντέχουν μόνο τον χειμώνα», ενώ αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα προσομοίωσης που έγινε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας και βρέθηκε, ότι αν η θερμοκρασία του Μαρτίου ανέβει 1 βαθμό και η υγρασία 1%, τότε η μετάδοση του ιού μειώνεται στο 45%!

Κι αυτά που υποστηρίζει, αποδεικνύονται και στην πράξη στην Ιταλία, όπου θερίζει ο κορωνοΪός μόνο στο βόρειο τμήμα της, ενώ μειώνεται όσο πιο νότια κατεβαίνουμε και είναι σχεδόν ανύπαρκτος στην Σικελία – που έχει το ίδιο ακριβώς κλίμα με την Ελλάδα! 

Άρα, μας σώζει το κλίμα κι όχι τα… «σωστά μέτρα» του κάθε Κούλη!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. > Κορονοϊός μια συνηθισμένη ίωση που πανικοβάλλουν τον κόσμο /
    ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ / ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΣ

    > https://www.youtube.com/watch?time_continue=298&v=0N4ELublqDg&feature=emb_logo&fbclid=IwAR3Y2WFb7J_tPqv8diosn1iiIjy7fsNGgMBA49PwnMiJPh9zXM2VRkGUfwc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με την «Κλειστή Δομή Μαλακάσας» – καταγγελία Υπαστυνόμου
    https://kentripotideas.wordpress.com/2020/03/26/%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ac%cf%83%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μικρή διάδοση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, οφείλεται στις ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ προς τον Θεό, των Αγίων της Εκκλησίας και των Αγίων Αγγέλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!