Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Τ Υ Φ Λ Ο εργαλείο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Γιώργος Παπανδρέου…(Π α λ α ι ό θ ε ν)


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Μέσα σε αυτήν την ζοφερή κατάσταση της αυριανής ημέρας του τέλους της πανδημίας, γεννιέται από νοσηρά μυαλά η δημιουργία της Παγκόσμιας διακυβέρνησης του Πλανήτη! 
Από μυαλά, σαν αυτά του Αδόλφου Χίτλερ και των στενών συνεργατών του, που οραματίζονται έναν Πλανήτη με πολύ λιγότερο πληθυσμό και την ανακατανομή του πλούτου σε ακόμη λιγότερους μεγιστάνες από ότι ήταν μέχρι χθες.
Σε μια νέα πραγματικότητα, με δραστική περικοπή της ελευθερίας του ατόμου και ενός καθεστωτικού αποτρόπαιου περιβάλλοντος! 

Αποκλειστικός εκπρόσωπος, αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα ελέγχει όλον τον Πλανήτη στην Ελλάδα, από ότι δείχνουν τα στοιχεία είναι ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο πολιτικός ΟΛΕΤΗΡΑΣ, που ως Πρωθυπουργός έδεσε πισθάγκωνα την Ελλάδα στα δεσμά του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Ευρωπαϊκής (Γερμανικής) Ενώσεως! 

Ναι ο διεθνιστής Γιώργος Παπανδρέου! Ναι αυτός ο Παγκοσμιοποιητής της ΝΤΠ, μας έστειλε ευχητήριο μήνυμα λόγω της 25ης Μαρτίου 2020, διανθισμένο με “ευαίσθητο συναίσθημα και αναγκαίο πατριωτισμό”! 

Που ήθελε με αυτά τα συναισθήματα να κάνει πιο εύπεπτη στο πόπολο την ανάγκη επιβολής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης:
«Η ιστορία μας ήταν πάντα σε διάλογο με το διεθνές γίγνεσθαι. 

Η επανάσταση του ’21, ήταν στον πυρήνα των διεθνών κινημάτων για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Έτσι πορευόμαστε και σήμερα, μέσα από διεθνείς και διμερείς σχέσεις, για μία Ελλάδα παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και τον κόσμο…

…Οι πολίτες της Ελλάδος, ενώ έφταναν στο τέλος μίας μακράς κρίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με την δίνη μίας καινούριας, με πυρήνα τις μάχες που δίνονται στα νοσοκομεία και εκεί που κάποιοι συμπολίτες μας εργάζονται για όλους μας, αλλά και σε πολλά σπίτια της χώρας, μίας δοκιμασίας που θα έχει σαφείς επιπτώσεις και όχι μόνο οικονομικές, για όλους… 

… Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες και ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα…

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης

Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον»!


Εργαλειοθήκη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο ΟΗΕ…


O Παπανδρέου στηρίζει Μπαν Κι Μουν για 2η θητεία | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...


Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου γινόταν πρέσβης και διακινητής της ιδέας της αναγκαίας εγκαθίδρυσης στον Πλανήτη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης! Πολλές φορές κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί στην αναγκαιότητα δημιουργίας αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης!

Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας διαφωτίσει και θα σας πείσει για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου σε αυτήν την Παγκόσμια Κυβέρνηση! Μια τέτοια αναζήτηση έκανα κι εγώ και ενδεικτικά σας παραθέτω παρακάτω:

Μέρος των δηλώσεών του Γιώργου Παπανδρέου στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 στη Νέα Υόρκη, Πρωθυπουργού της Ελλάδος εκείνη την περίοδο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν! Μια επίσκεψη στην Αμερικανική μεγαλούπολη (18-23 Σεπτεμβρίου) και όπου παρέστη και μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της χιλιετίας, καθώς και στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών!

Την περίοδο που όλως τυχαίως η Τουρκία προήδρευε του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ! Τα ψηφίσματα καταδίκης του οποίου (ΟΗΕ), για την εισβολή του “Αττίλα” στην Κύπρο το 1974, η Τουρκία συνεχώς τα χρησιμοποιεί ως χαρτί υγείας:

«Είχα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν, όπου συζητήσαμε γενικότερα τα θέματα που αφορούν στις παγκόσμιες εξελίξεις (;;;) και όπου η Ελλάδα πάντα είναι και παραμένει ισχυρός υποστηριχτής!

Όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και των θεσμών, όπως είναι ο ΟΗΕ, του ρόλου του ΟΗΕ στην Παγκόσμια διακυβέρνηση, προωθώντας ιδιαίτερα ζητήματα…»!

Τι πιο ξεκάθαρη δήλωση, στο άντρο της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ, τη Νέα Υόρκη (επί προεδρίας στις ΗΠΑ του Μπάρακ Ομπάμα), από τον πλασιέ της Παγκόσμιας διακυβέρνησης του Πλανήτη Γιώργου Παπανδρέου και Την αποκάλυψη του ρόλου που έπαιζε και παίζει ο ΟΗΕ στην εγκαθίδρυση στον Πλανήτη αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης!  


Όταν ενημέρωνε τη Βουλή των Ελλήνων και την καθιστούσε συνυπεύθυνη …


Στις 15 Μαρτίου 2011, ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωνε την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων:
«…Μονάχα ενωμένοι οι λαοί της γης, με αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπαράσταση, με δημοκρατικές διαδικασίες (;;;) Παγκόσμιας διακυβέρνησης, μπορούμε να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνέχεια μας, μπροστά σε τέτοιου είδους δοκιμασίες (;;;) και νέες προκλήσεις (;;;) που έχει η ανθρωπότητα…»!     


Σημίτης – Παπανδρέου, της Παγκόσμιας Κυβέρνησης…  


Ο Άκης πιστεύει ότι ο Σημίτης είναι νονός, και ο Παπανδρέου είχε ...


Στο σημείο αυτό, αξίζει τον κόπο να αναφερθώ σε μέρος άρθρου (Αύγουστος 2016), του στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου και βουλευτή (τότε) του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου:

«…Ο Ανδρέας Παπανδρέου τους το παρέδωσε το 1995 βιώσιμο και αντιμετωπίσιμο.
Αυτοί με τα stage και τις προσλήψεις από το παράθυρο μαζί με τις σπατάλες και το φαγοπότι των προμηθευτών έκαναν τα νοσοκομεία εργαλεία παράνομου πλουτισμού και τους προμηθευτές και εργολάβους νταβατζήδες.

Το ότι ένα μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ. είναι στο κόλπο κάτω από κοινά αφεντικά δεν αλλάζει την ιστορική χρέωση.
Να δούμε λοιπόν την αλήθεια κατάματα και ας τυφλώνει τους ανέτοιμους. Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου κατέστρεψαν την χώρα, την διέσυραν την ταπείνωσαν και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ με το όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης του παγκόσμιου Σιωνιστικού Συμβουλίου.

Σε όλους τους τομείς: παραχάραξη βιβλίων ιστορίας, κερδοσκοπικά παιγνίδια του Σόρος, διάλυση του κράτους έθνους των Ελλήνων είναι ταυτισμένοι και ορκισμένοι. Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από το σάπιο πολιτικό της δυναμικό και αυτοί είναι κεντρικές φιγούρες της παρακμής…»!!!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

 1. Τα πλανεμένα θύματα του σατανά, σκέπτονται τα δικά τους.
  Ο ζωντανός και αληθινός Θεός της Εκκλησίας, σκέπτεται και αυτός τα δικά του (του Θεού)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είθε να βάλει ο Θεός το χέρι του,να γλυτώσουμε από τα σιωνιστικά παράσιτα που ξεζουμίζουν κι αποδομούν την Ελλάδα σιγά σιγά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 3. Θα ρθει η ώρα και για εσάς σιωνιστικά ερπετά! Έχετε σχέδια αλλά έχει και ο Θεός τα δικά του!  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!