Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Φίλοι ΚΡΗΤΙΚΟΙ τά μάθατε; Ή δεν πήρατε ΜΥΡΩΔΙΑ;;;;; «ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕΩΣ» γιά ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, η .....ΚΡΗΤΗ!


Παλαιός πολιτικός χάρτης της Κρήτης | ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Με άλλοθι το… «έπος του Έβρου», η… λαοπρόβλητος και… εθνοσωτήριος κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την απόφασή της να στήσει 28 νέα 'hotspots' σ’ ολόκληρη τη χώρα, συμφώνησε με τους Ευρωπαίους «εταίρους» μας να γίνει η ...Κρήτη «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» (!!!!) για τους λαθρομετανάστες,

ΚΟΥΛΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΣΤΕΙΑ – MR BEAN | Ανέκδοτα & Αστεία

που θα έρχονται από την Λιβύη και άλλες χώρες της Αφρικής, που μέχρι πρότινος αποβιβάζονταν στην Ιταλία.

Εξαφανίζουν τις αστείες πόζες του Μητσοτακη απο το Google Search

Η «γενναιόδωρη προσφορά» των Κούληδων (όπως την χαρακτήρισε διπλωματική πηγή των Βρυξελών…), θα μετατρέψει την Κρήτη σε νέα «Μόρια» της Ελλάδος, βάζοντας ταφόπλακα στον τουρισμό του νησιού στην μετά τον κορωνοϊό εποχή! 

Δεν είναι… θαύμα, που μόνο μία… «εθνικόφρων» κυβέρνηση «υπερασπιστών των συνόρων» θα μπορούσε να κάνει;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Πολιτικά άχρηστα σκουπίδια κοντά είναι η στιγμή που θα σάς πάρει ο λαός με τις πέτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι κρητικός αλλά έχω να πω τούτο. Μέχρι τώρα λέγανε ότι οι κρητικοί ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ και τους πήγαιναν όλα στραβά. Και με την ΝΔ σήμερα, στραβά πάνε. Και με τον Βαρουφάκη(Μερόνυχτα κάτι) τα ίδια σκατά θα είναι, επειδή είναι υπέρ του πολυπολιστισμού και είναι σοσιαλ-φιλελεύθερος αλλά υποκρίνεται τον αριστερό. Μήπως εμείς οι Έλληνες πρέπει να σκεφτούμε καλύτερα τις όποιες επιλογές μας; Δεν υπονοώ κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, άλλωστε η συγκεκριμενοποίηση είναι ζήτημα που θα επιλέξει ο καθένας μας. Υπονοώ ότι, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ2.. είναι το ίδιο κόμμα και προσπαθούν επιφανειακά να διαφοροποιηθούν προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν ότι έχουν διαφορετικές πολιτικές και πολιτικές αντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!