Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ 3.000 ΤΟΥΡΚΟΙ…Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Η Σ Α Ν !....



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τον Ερντογάν, όπως φαίνεται δεν έγινε χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην…υγεία των Τούρκων !!!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Τούρκου καθηγητή της ιατρικής, του πανεπιστήμιου Hacettepe Üniversitesi, του Sarp Üner, το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανική προσευχή και ο συνωστισμός των πιστών μέσα στον χώρο του ναού, είχε σαν συνέπεια να αρρωστήσουν περί τις…τρείς χιλιάδες (!) Τούρκων, πολλοί από τους οποίους νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, γιατί όπως αναφέρεται προσβλήθηκαν από Κορονοϊό.

Η προσέλευση από τις πρώτες μέρες που έγινε η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης τζαμί, περίπου 350 χιλιάδων μουσουλμάνων πιστών από όλη την Τουρκία αλλά και από άλλες χώρες, δεν έγινε χωρίς σοβαρές συνέπειες στην…υγεία των πιστών!

Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή Ιατρικής, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών ιατρών για τις πανδημίες δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα με αποτέλεσμα να νοσήσουν περί τις τρεις χιλιάδες των πιστών, ενώ ακόμα έχει εκτιμηθεί απόλυτα ο αριθμός των νοσούντων.

Βλέπετε…η Αγία Σοφία δεν αφήνει χωρίς συνέπειες την βεβήλωση της!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραgέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!