Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ "ΚΟΣΜΕΙΤΑΙ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ...5 ΑΙΩΝΕΣ ; ; ;

Σχετική εικόνα
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ; ; ;

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Kinderfresser διαπράττεται άπό τά δαιμόνια. child eater Χούϊ βαβυλ- ωνίων άπ' τά άρχαία χρόνια καί σήμερα"



'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ : Η ΕΣΤΙΑ , Η ΔΗΜΗΤΡΑ, Ο ΑΔΗΣ, Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΘΡΩΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ… ΔΗΛΑΔΗ , Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗΣ ,ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑ ΙΣΩΣ ``ΠΕΡΝΑΕΙ`` ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΛΜΑ < ἄγάλλομαι, ἀγαλλίαση. Αὐτὸ τὸ τερατούργημα δὲν προκαλεῖ ἀγαλλίαση ἀλλὰ ἀηδία, ἄρα δὲν εἶνε ἄγαλμα ἀλλὰ ἀπλὸ γλυπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!