Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Mr. V (66η) - ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΘΕ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ, Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ...


v de vendetta cine gif | WiffleGif








Τὸ «Μένουμε Ἀσφαλεῖς», οἱ «ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ» τὸ διαβάζουμε «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ»! 

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! 

Ἀφιέρωσε 1 λεπτὸ καὶ συμπλήρωσε ΤΩΡΑ τὴν αἴτησι, τὴν ὁποία θὰ βρῆς στὴν ἱστοσελίδα μας https://ethnikoiphylakes.org/eggrafi-...
ἢ ἐκτύπωσέ την καὶ ἀπόστειλέ την ταχυδρομικῶς στὴν διεύθυνσιν 

Πρός: 
Ἐθνικοὺς Φύλακες Τ.Θ. 67250, Τ.Κ. 15102, Μελίσσια Ἀττικῆς 

Τὰ στοιχεῖα σου θὰ εἶναι ἄκρως ἐμπιστευτικά! 

Μετὰ τὴν ἐπεξεργασία τῆς αἰτήσεώς σου καὶ ἀναλόγως ἡλικίας καὶ προσόντων, θὰ σὲ ἐντάξουμε σὲ δράσεις, τὶς ὁποῖες ἑτοιμάζουμε γιὰ ὁλόκληρη τὴν Ἐπικράτεια καὶ τὴν Ὁμογένεια. 

Ἡ συμμετοχή σου εἶναι ἀπαραίτητη καὶ ἐπιβεβλημένη! 

Σὲ περιμένουμε! 

Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευσις τῆς ἐκπομπῆς μὲ τὴν προϋπόθεσιν ὅτι θὰ ἀναφέρεται ρητῶς ἡ πηγή. 

Τὸ κανάλι μας στὸ Brighteon: https://www.brighteon.com/channel/phylax


Ὅλα τὰ ἐπεισόδια τοῦ Mr. V: https://www.brighteon.com/channels/EPIC


Τὸ ἱστολόγιό μας: https://odysseiatv.blogspot.com/


Ἡ ἱστοσελίς μας: https://ethnikoiphylakes.org/

'OΔΥΣΣΕΙΑΤV'

5 σχόλια:

  1. Η εναλλακτική ενημέρωση στα καλύτερα της !!

    Παρασκήνιο, ιστορία, ειδήσεις που συνήθως δεν κοσμούν τα βοθροκάναλα και την πλειοψηφία των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής εξαπάτησης.
    Ενημέρωση για "ψαγμένους" και αχόρταγους για την αλήθεια όσο πικρή και στενάχωρη να είναι. Για όσους τελικά πιστεύουν και αποδέχονται πως :

    «Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.»


    Α) Ειδήσεις

    1) Πρόβατα... ΞΥΠΝΑΤΕ !! (00:25)
    2) Απειλών Ερντογάν η συνέχεια... (01:25)
    3) Δηλώσεις (31/07/2020) "Αρχιεπισκόπου" Ιερώνυμου ενόψει νέων οδηγιών της "ευνομούμενης" πολιτείας... (02:30)
    4) Δηλώσεις (31/07/2020) "Μητροπολίτου" Μεσσηνίας Χρυσοστόμου Σαββάτου (;!) στην ίδια κατεύθυνση... (05:20)
    5) Επιθεώρηση του Υπουργού Αμύνης στον Έβρο... (07:00)
    6) Ακρίτες μας, Εβρίτες και νησιώτες, έσo έτοιμοι ... (όπως είμαστε και εμείς) (07:30)
    7) Ανάρτηση ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ (16μ Χ 11μ) πανού για τη εισβολή του Αττίλα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης...
    (Ζητούνται φωτογράφοι / δημοσιογράφοι για πλήρη / μερική απασχόληση στη πόλη της Θεσσαλονίκης...ξεμείναμε...) (19:00)
    8) Βύθιση τούρκικης οικονομίας ; Τα "ξεχασμένα" 10 δις $ του Σάρατζ, τα εμφανή 14 δις $ του Κατάρ και τα αποθέματα χρυσού του Μαδούρο στην Άγκυρα μέσω, ενίοτε και, Αθηνών επί (τ)σύριζα... (21:30)
    9) Αντίδραση Ελλάδος στις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο μας...η Κύπρος κείται μακράν...(όχι για πολύ ακόμη...) (25:25)
    10) Αποχώρηση τουριστών από Καστελόριζο... (26:44)
    11) Οι πύραυλοι S-300 στη Κρήτη "κλείδωσαν" τούρκικα αεροσκάφη F-16 ανέφεραν Ρώσοι και Άραβες...Τα ελληνικά ΜΜΕ ; (27:13)
    12) Δημοσιεύματα για το εμβόλιο της Οξφόρδης κατά του κορο(ν)οϊού... (28:08)
    13) Αμερικανοί πειραματίζονται μυστικώς με εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε εθελοντές Ουκρανούς στρατιώτες δίχως ελπιδοφόρα μηνύματα... (28:33)
    14) Δακρύζει η εικόνα της Αγίας Παρασκευής στη Ρόδο (Ιερός Ναός Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Απολλώνων) ανήμερα της εορτής Της (26/07/2020). Προάγγελος αρνητικών ;… Γρηγορείτε αδέρφια... (29:35)
    15) Στους Αγίους Ισιδώρους στο ύψωμα του Λυκαβητού συμβαίνουν - Δόξα τω Θεώ - θαύματα... (31:25)
    16) Η βουλή της Ιταλίας (30/07/2020) προχώρησε, κατά πλειοφηφία, στην άρση της ασυλίας του Ματέο Σαλβίνι επειδή ως υπουργός των Εσωτερικών προστάτεψε τη χώρα του...!! (32:16)
    17) Συνεχίζεται η εισβολή στα νησιά μας...Αναζητείται (ο) πρωθυπουργός... (33:54)
    18) Η ΕΣΗΕΑ διέθεσε αίθουσα ώστε να παραστεί και να υπερασπιστεί ο ...μισός (τ)σύριζα + ΚΚΕ την έγκριση αδείας παραμονής του "πρόεδρου" της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα του οποίου μάλιστα εκκρεμούν εντάλματα συλλήψεως της Ιντερπόλ !! (36:10)
    19) 51 δις ευρώ ετησίως αποτιμάται η πληγή των λαθρομεταναστών [πριν χρόνια (!) - σήμερα ; ] στην Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας... (45:10)
    20) Καταχράστηκαν 150.000.000 $ της Ομογένειας εν μέσω μνημονίων... (47:26)


    Β) Ευχαριστίες συμπαραστατών, ομοϊδεατών... (18:00)


    Γ) Εθνικοί Φύλακες


    1) Ευχαριστίες σε εθελοντές αιμοδότες. Παρακαλείστε όπως δηλώνετε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (e-mail/τηλέφωνο) στους Εθνικούς Φύλακες ημερομηνία αιμοδοσίας, νοσοκομείο και ονοματεπώνυμο (40:03)
    2) Ευχαριστίες για εισφορές στο Εθνικό Ταμείο Ελληνισμού (41:45)
    3) Ταμείο Εθνικής Παιδείας και Ταμείο Εθνικής Αμύνης (41:53)
    4) Ζητούνται Εθνικοί ευεργέτες οποιοδήποτε βαλαντίου, Έλληνες ή φιλέλληνες… (46:18)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δ) Ερωτήσεις εκπομπής :


    1) Τι πρωτότυπο συνέβη στο Προεδρικό Μέγαρο ; (Ααρών Αβουρί μετά Κεραμέως)...(08:36)
    2) Που πήγανε οι σημαίες στο Προεδρικό Μέγαρο (οεο) ; (Τις πήρε και αυτές ο ... αέρας) ;!; (12:25)
    3) "Προεδρία της δημοκρατίας"...ποιάς δημοκρατίας δε μας είπανε μόνο...(14:22)
    4) "Εθνική" τράπεζα (της Ελλάδος );!; (14:50)
    5) Ακούνε επιτέλους οι γονείς ; Τι αποκαλύπτει μελέτη Ελβετού επιστήμονος (Vincent Held) για τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχέδια του (Π)αγκόσμιου(Ο)ργανισμού(Υ)γείας...; (48:45)
    6) Ερώτηση ΚΡΙΣΕΩΣ ...Ποια η γνώμη σας ;! (54:20)
    7) Ποια ήταν η υπερήφανη Ελληνίδα μάνα (κα. Βασιλεία Κατσίφα) η οποια φορά πάντα μαύρα και βρέθηκε προ ημερών στην Κύπρο μας ; [Ελένη (Θεοχάρους) ψυχάρα, για πάντα Ελλαδάρα (Κύπρος Γη Ελληνική, την ένωση ποθούμε, να αρχίσει η γιορτή...)] (55:39)
    8) Ποιο συμπέρασμα μπορεί να βγει για ένα ηγέτη ο οποίος ενω είναι ακόμη εν ζωή πασχίζει να ετοιμάσει ανδριάντα για τον εαυτό του ; Μήπως πρόκειται για ακραίας μορφής μεγαλομανία ;! ("Αρχιεπίσκοπος" Μακάριος) (58:57)
    9) Γιατί επιμένετε (Mr V) τόσο πολύ τελευταίως για την απαραίτητη παρουσία ψυχιάτρων στην Ελληνική πολιτική ζωή ; Μπορείτε άραγε να δικαιολογήσετε επαρκώς αυτόν τον ισχυρισμό σας ; (Παρεκκλήσι Οσίου Παϊσίου, Αλεξανδρούπολη, 16/07/2020) (1:02:20)
    10) "Πάμε στοίχημα" ;! Όχι του ΟΠΑΠ αλλά του ηρωικού, συγκινητικού, μάχιμου & "πεφωτισμένου" "Μητροπολίτη"... (1:05:44)
    11) Ποιος ήταν ο Ήρωας Έλλην Αξιωματικός που με 2 μόνο λόχους κράτησε μόνος του ολόκληρη την αποβατική τουρκική δύναμη στην Κερύνεια το 1974 ; Αυτές τις τόσο λαμπρές σελίδες δόξης, μεγαλείου και ηρωισμού, μαχητικότητας και αυτοθυσίας δεν θα έπρεπε να τις διδάσκουν στα σχολεία μας ; (Ανχης ΠΖ Παύλος Κουρούπης) (1:07:41)
    12) Βρετανική βασιλική πολεμική αεροπορία στην υπηρεσία της τουρκίας κατά την εισβολή στη Κύπρο μας !! Οι "φίλοι" και σύμμαχοι μας, οι Άγγλοι... (1:09:45)


    Ε) Απόφθεγμα εκπομπής

    "Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια"

    (Βενιαμίν Φραγκλίνος, Benjamin Franklin, 17/01/1706 - 17/04/1790 )
    Εθνοπατέρας ΗΠΑ, συγγραφέας, τυπογράφος, πολιτικός, πολιτικός φιλόσοφος, μασόνος, επιστήμων, εφευρέτης, κοινωνικός ακτιβιστής και διπλωμάτης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θεωρείτε πως η λεπτομερής καταγραφή κάθε επεισοδίου της δημοφιλέστατης εκπομπής που όλοι αγαπήσαμε, των αγαπητών κ. Βασιλειάδη και "Mr V", είναι ωφέλιμη και ουσιαστική για εσάς, τότε ίσως να θέλατε δώσετε ένα view και στο κανάλι του Brighteon "ΑΦΥΠΝΙΣΗ_Awakening" :

    https://www.brighteon.com/channels/georgiosomakedon

    και δη στο σύνδεσμο

    https://www.brighteon.com/b5d62ee4-4262-44e7-bda1-a56514484940

    πέρα των παραπάνω αγαπημένων και γνωστών προορισμών.

    Ο λόγος που ζητώ ένα view είναι ώστε να ξεμπλοκάρουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα τους περιορισμούς του Brighteon με στόχο να ανέβουν και οι υπόλοιπες εκπομπές της "Οδύσσειας TV" - και όχι μόνο τις συγκεκριμένης σειράς - πριν καταργήσει το YouTube το παλαιό κανάλι του σταθμού.

    Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας, την κατανόηση και αποδοχή του εγχειρήματος.

    ΥΓ Αναλαμβάνω την ευθύνη των προσωπικών σχολίων που συνήθως αποτυπώνονται μέσα σε παρενθέσεις και αγκύλες. Αποτυπώνουν προσωπικές απόψεις και όχι απαραίτητα των συντελεστών της εκπομπής.

    ΥΓ2 Επιθυμώ να απολογηθώ αν η σειρά των εκπομπών του "Mr V" δεν είναι σε απόλυτη αριθμητική σειρά. Το τελευταίο έγκειται ως προς τους περιορισμούς που με αναγκάζουν να διαγράφω παλαιότερες εκπομπές ώστε να ανεβαίνουν οι νεότερες. Άπαξ και καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε τους 2 πρώτους περιορισμούς, θα είμαι σε θέση να τις ανεβάσω ΟΛΕΣ.

    ΥΓ3 Ως εκ τούτου, έχω δημιουργήσει playlists ώστε να διατηρείται εκεί η αριθμητική σειρά των εκπομπών.

    ΥΓ4 Συγχωρέστε με αν δεν είναι η καλύτερη παρουσίαση καναλιού μιας και είναι η πρώτη απόπειρα μου.Παρόλα αυτά, θα ήμουν ευγνώμων να ακούσω προτάσεις / παραινέσεις/ παρατηρήσεις. Το κανάλι δεν δημιουργήθηκε για προσωπική προβολή. Σκοπός της δημιουργίας του είναι να ανέβουν ΟΛΕΣ οι εκπομπές και όχι μόνο αυτές του Mr V μιας και υπάρχει αξιολογότατο υλικό για σκέψη, προβληματισμό και εξειδικευμένη γνώση (π. Αγγελακόπουλος κα).


    Φιλικά,


    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινώς οι συντελεστές της εκπομπής αισθάνονται τήν ανάγκη νά σας ευχαριστήσουν θ ε ρ μ ό τ α τ α γιά τό κόπο που καταβάλατε ώστε νά περιγράψετε τόσο αναλυτικά κάθε λεπτό της εκπομπής καί νά τό σχολιάσετε.
    Ιδιαιτέρως α ξ ι ό λ ο γ η η προσπάθειά σας και ασφαλώς πολύ λειτουργική γιά όσους θά ήθελαν έναν λεπτομερή επιμερισμό καί τίτλους των υποθεμάτων κάθε εκπομπής.
    Πολλά ΕΥΓΕ!
    Άξιος!
    Καλό μήνα και Καλή Παναγιά ευχόμεθα μέ υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ Ιωάννη,
    επιθυμώ δια του βήματος αυτού να ευχαριστήσω με ιδιαίτερη θέρμη τόσο τους συντελεστές της εκπομπής για την αποδοχή της προσπάθειας καθώς και εσάς προσωπικά για τα τόσο θερμά και γεμάτο αγάπη σχόλια σας. Συνεπικουρούμενος από τον αδάμαστο αγώνα σας, δεσμεύομαι και εφόσον μου επιτρέπεται, να συνεχίσω προς την ίδια κατεύθυνση και με την ίδια αποφασιστικότητα. Η προσπάθεια καταβάλλετε ώστε οι φίλοι και συναγωνιστές των Εθνικών Φυλάκων και της "Οδύσσεια TV" να έχουμε τη δυνατότητα να ανατρέχουμε κάθε φορά σε ότι η περίσταση και η γνώση απαιτεί και η μνήμη προσωρινώς αδυνατεί να ανακτήσει.
    Επιθυμώ να ανταποδώσω τις ευχές σε όλα τα μέλη των Εθνικών Φυλάκων και τις οικογένειες τους, τους αγωνιστές πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, τους φίλους και υποστηρικτές του κοινού αγώνα "για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία".
    Είθε ο Κύριος να λιγοστέψει το χρόνο της κατοχής, της παρακμής και της ξεφτίλας μας. Είθε ο Κύριος να συγχωρέσει, ελεήσει, φωτίσει, ευλογήσει, ανδρώσει, προσθέσει Πίστη και Ελπίδα στο ποίμνιο Του. Είθε η Αρχιστράτηγος Παναγία να δώσει το έναυσμα για γενική εκκαθάριση ώστε το περιβόλι Της που λέγεται Ελλάδα να ξαναδώσει τα φώτα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού σε ολάκερη την Οικουμένη για μια ακόμη - ύστατη - φορά και να μας απαλλάξει από το σκότος, το φόβο, την απελπισία, την κακομοιριά.
    Καλή και ευλογημένη Παναγιά σε όλους μας, καλό μας μήνα, καλή και ευλογημένη εβδομάδα να έχουμε.

    Εις το επανιδείν,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!