Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΜΗΝΥΜΑ του αποτυχημένου γ κ α φ α τ ζ ή Τζό ΜΠΑΪΝΤΕΝ στούς ... Σκοπιανούς «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 'ΙΛΙΝΤΕΝ' !!!!!!



Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, τα μπουκωμένα μέχρι σκασμού τσιράκια του Μητσοτάκη (ειδικά οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» του protothema.gr…), κατηγορούν, χλευάζουν και βρίζουν τους τελευταίους μήνες τον Τραμπ, για να επηρεάσουν υπέρ του Μπάϊντεν τους ελληνο-αμερικανούς ψηφοφόρους,

Biden makes fun of Obama after teleprompter falls over - CSMonitor.com
 
The Man with the Magic Touch - Imgflip

που επιλέγουν τα ελληνόφωνα ΜΜΕ για να μαθαίνουν τα νέα από την πατρίδα. Φυσικά, με εντολή του Κούλη Μητσοτάκη, που είναι υποχείριο στα χέρια του παραδοσιακού αμερικανικού κατεστημένου, του «βαθέως κράτους» των ΗΠΑ, που τώρα εκφράζεται από τον Μπάϊντεν!

Funny Joe Biden GIFs | Tenor

Ευχές, λοιπόν, μήνυμα στην “Macedonian-American” κοινότητα των ΗΠΑ, έστειλε ο εκλεκτός του κανίς της Μαρέβας, για την επέτειο του Ίλιντεν και την «αντιφασιστική δήλωση του 1944», με την οποία ο σιωνιστής Μπροζ (Τίτο) ίδρυσε την «Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ιδού τι έγραψε ο κραυγαλέος αυτός ανθέλληνας: 

«Σήμερα, η Τζιλ κι εγώ στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην μακεδονική – αμερικανική κοινότητα καθώς γιορτάζει την εξέγερση του Ιλίντεν του 1903 και την αντιφασιστική δήλωση του 1944. 

Joe Biden's new campaign slogan ... maybe it is not a good idea either. -  Imgflip

Αυτά τα γεγονότα έθεσαν τα θεμέλια για την κυρίαρχη, πλουραλιστική, πολυεθνική δημοκρατία που οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπερήφανες που αποκαλούν φίλο και σύμμαχο και είναι ένα πολύ σεβαστό και εκτιμημένο μέλος της ευρωατλαντικής κοινότητας.

Ως φίλος των Μακεδόνων-Αμερικανών, γιορτάζω μαζί σας την επιτυχία της μακεδονικής-αμερικανικής κοινότητας. Σας υπενθυμίζω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν φάρος ελπίδας, ελευθερίας και ευκαιρίας. 

The Grace Given To Joe Biden When He's "Being Biden". - Unhyphenated America

Ως Πρόεδρος ανυπομονώ να συνεργαστώ με την κοινότητά σας για να επιτύχουμε ένα πιο ειρηνικό, ευημερούμενο, ευρωατλαντικό μέλλον για ολόκληρη την περιοχή».

Αυτοί είναι οι φίλοι του εθνικού ολετήρα Μωυσή-Μητσοτάκη! 

Creepy Joe Biden - Imgflip

Θαυμάστε τους!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!