Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ιδιαιτέρως Περίεργο περιστατικό....


Bulgarian flag | Bulgarian flag, World thinking day, Bulgaria


Μια 65χρονη Βουλγάρα από την πόλη Γιάμπολ πέθανε από τον Κορωνοϊό στην Ελλάδα. 
Ο θάνατος της γυναίκας αποκαλύφθηκε, όταν ο γιος της θανούσης ζήτησε βοήθεια από τις βουλγάρικες εφημερίδες λέγοντας ότι μίλησε με την μητέρα του την περασμένη Τρίτη και έκτοτε δεν μπόρεσδε να μιλήσει ξανά μαζί της. 

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι βρισκόταν με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι Έλληνας πολίτης σε θάλαμο ασθενών με Κορωνοϊό, και ότι θα μου τηλεφωνούσε σε δύο ημέρες. Από τότε δεν έχω επαφή μαζί της. 
Το τηλέφωνό της χτυπάει, αλλά δεν απαντά», είπε ο γιος, ο οποίος είναι αστυνομικός στην πόλη Γιάμπολ. 

Μετά από έρευνα των δημοσιογράφων και με τη συνεργασία, βούλγαρου γιατρού στην Αθήνα, έγινε σαφές ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. 
Σύμφωνα με τον γιο της , η μητέρα του βρισκόταν στη Βουλγαρία για περίπου ένα μήνα και στις 14 Ιουλίου πήρε λεωφορείο για την Ελλάδα με το απαραίτητο αρνητικό τεστ. Λίγες ημέρες αργότερα, μετά την επιστροφή της από τη Βουλγαρία στις 27 Ιουλίου, η γυναίκα νοσηλεύτηκε και πέθανε στις 2 Αυγούστου. 

Το πτώμα της γυναίκας βρίσκεται σε ψυκτικό θάλαμο μέχρι να φτάσουν οι συγγενείς της από τη Βουλγαρία για να ετοιμάσουν τα σχετικά έγγραφα. 
Οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να πουν αν ο άνδρας της πέθανε...


[Ενημερωτικώς ο τίτλος της ανωτέρω αναρτήσεως στήν πηγή ήταν :
'Κορωνοϊός: Ρεκόρ πλαστογραφίας και απάτης
 ο αριθμός των 203 νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα'....]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!