Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

1983: Ο προφητικός (αλλά ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ!) γερουσιαστής Larry McDonald είχε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ τά σχέδια της Ν.Τ.Π. (Βίντεο)

 




Τόν Μάϊο του 1983 και τέσσερεις μήνες πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό "δυστύχημα" ο δημοκρατικός γερουσιαστής Larry McDonald, μιλώντας στην εκπομπή 'Crossfire' των Pat Buchanan καί Tom Braden, μιλά προφητικά (μέ ασυνήθιστη τόλμη καί ΘΑΡΡΟΣ!) για τήν νέα τάξη πραγμάτων, την παγκόσμια κυβέρνηση και τις μυστικές 'ελίτ' που κυβερνούν τον κόσμο...


Όλα αυτά σε μια εποχή που ακόμη ο «ψυχρός πόλεμος» ήταν στο απόγειό του και που κανείς πλην ελαχίστων είχαν μια συγκροτημένη άποψη για τα “περίεργα” και τα “τρελλά” που έλεγε ο γερουσιαστής των Δημοκρατιών.

Και όμως ο άνθρωπος αυτός λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου θα σκοτωνόταν όταν ένα σοβιετικό Su-15 θα έστελνε στο βυθό της θάλασσας το Boeing 747 της πτήσεως KAL 007 των νοτιοκορεατικών Αερογραμμών κοντά στήν νήσο Σαχαλίνη.

Ο Larry McDonald ήταν ένας αληθινός Αμερικανός μια πραγματικά ελεύθερη σκέψη όσο και προφητική μόνο που δεν έμελλε να ζήσει για πολύ, καθώς ήταν επικίνδυνος για πολλούς.

«Ο σκοπός των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση συνδυάζοντας τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω μια στέγη. 
Εννοώ συνομωσία; 
Ναί, το εννοώ.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο παγκόσμιο σε προοπτική, γενεές παλαιό στο σχεδιασμό του και απίστευτα σατανικό στήν σύλληψή του».

Γερουσιαστής Larry P. McDonald (Απρίλιος 1935 – Σεπτέμβριος 1983)


https://www.pronews.gr/istoria/784189_1983-o-profitikos-geroysiastis-larry-mcdonald-apokalyptei-ta-shedia-tis-ntp-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!