Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

300 ΠΙΣΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Η ΕΛ.ΑΣ. - καί ΟΧΙ «ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»! 15 ΑΤΟΜΑ (!) που ΕΙΠΑΝ στίς ΕΙΔΗΣΕΙΣ καί ο ΡΟΛΟΣ του Μητρ.ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ....

 

armagedon2020.blogspot.com

 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες  Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.


Οι Χριστιανοί εδώ στα Μεσόγεια, ξέρουμε πολύ καλά  ποιος είναι ο Μητροπολίτης Νικόλαος, γιατί τον έχουμε ζήσει από τότε που τον έφεραν  και ξέρουμε τι έχει κάνει και τι κάνει,
ενώ οι υπόλοιποι στην Ελλάδα, απλά γνωρίζετε τις διαφημίσεις που του κάνουν τα κανάλια και τα συστημικά μπλοκ μαζί με τα απαραίτητα διαδικτυακά τρολλάκια,
και αυτό διότι ο Εβραϊκός Σιωνισμός τον προορίζει για Αρχιεπίσκοπο στην θέση του τελειωμένου Ιερώνυμου.

 

Όλο αυτό το περιστατικό λοιπόν  που στήθηκε στον ιερό Ναό των αγίων Πάντων για να παιχτεί στα ΚΑΝΑΛΙΑ, δόθηκε στην Δημοσιότητα από τον Μητροπολίτη Νικόλαο για να παρουσιάσει στον Ελληνικό λαό ως ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ και ΠΟΛΕΜΙΑ των Χριστιανών την Ελληνική Αστυνομία, ενώ τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο  Ιερός Ναός των Αγίων Πάντων  στο Κορωπί είναι ένας  απομακρυσμένος ενοριακός Ναός στην άκρη της Πόλης και δίπλα στο γήπεδο και ο ιερέας του είναι ένας σεβάσμιος  γέροντας χωρίς να χρειάζεται περγαμηνές, που λειτουργεί κανονικά τον ιερό Ναό, όπως προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος και οι Ιεροί κανόνες. 

Αυτό έχει κάνει πολλούς πιστούς που βρίσκουν  «κλειστές» τις ενορίες τους  να πηγαίνουν να εκκλησιάζονται και να Κοινωνούν στους αγίους Πάντες.

Αυτό όπως είναι επόμενο έχει ενοχλήσει τον Νικόλαο και τους «δούρειους ίππους»  της Εκκλησίας, που βλέποντας την αύξηση των πιστών στους αγίους Πάντες βγάζουν μίσος και «χολή» κατά του ιερέα.
Και αυτός ο ιερέας φυσικά δεν ανήκει στην κλίκα του Νικολάου.  

Έκαναν λοιπόν από άλλη ενορία,  πολλές  καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα, φθάνοντας σε σημείο να στραφούν λεκτικά και κατά της Αστυνομίας,  επειδή δεν έδειχνε  τον  «ζήλο»  που επιθυμούσε ο μόνιμα καταγγέλλων.  

Με τις πολλές καταγγελίες,  αναγκάστηκε τελικά να πάει ένα περιπολικό στον ιερό Ναό την περασμένη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και  παρέμεινε  εκτός μέχρι να τελειώσει η θεία Λειτουργία και να αποχωρήσουν όλοι οι πιστοί, τους οποίους αριθμητικά περίπου κατέγραψαν στο βιβλίο και έγραψαν πως ήταν περί τους τριακόσιους πιστούς. 

(Και όχι 15 που είπαν τα καναλάκια και «μία χούφτα» που λένε τα συστημικά μπλοκάκια).

Ο πιστός λαός γυρίζει την πλάτη στους ανάξιους και ακολουθεί τους άξιους ιερείς, που στα δύσκολα και στους ΔΙΩΓΜΟΥΣ φαίνονται. 

Μόλις βγήκε ο ιερέας του ζήτησαν ευγενικά να τους ακολουθήσει στο τμήμα όπου αναγκαστικά έπρεπε να κόψουν το «προβλεπόμενο» πρόστιμο.


Δεν το έκοψαν όμως προσωπικό στον ιερέα ούτε σε άλλον, αλλά έκοψαν ένα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1500 ευρώ, και επειδή το ¨διοικητικό πρόστιμο" πηγαίνει στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ της Μητροπόλεως και επί της ουσίας στον Μητροπολίτη Νικόλαο,
γι’ αυτό και ο Μητροπολίτης Νικόλαος  «διέρρηξε τα ιμάτιά του» λέγοντας ότι θα πληρωθεί από το ταμείο του ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ.

Το πρόστιμο όμως απευθύνεται στον Νικόλαο ως ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι στο Φιλόπτωχο.


Άν το έκοβαν στον προϊστάμενο του Ναού, δηλαδή στον ιερέα, 
υπήρχε περίπτωση να έβαζε ο ιερέας χέρι στο ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ για να το πληρώσει;;;


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!


Οπότε ο Νικόλαος γιατί να βάλει χέρι στο ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ;
 

Και ο Νικόλαος έστειλε και τα σχετικά «αναθέματα» μαζί με τα σχετικά «συγχωροχάρτια» στον καταγγέλλοντα.  

Που αν δεν τον γνωρίζει, να έρθει να τον ενημερώσουμε ότι ο καταγγέλλων είναι ένας Ιερέας του από άλλη τοπική ενορία,
που σαν καλός και υπάκουος στον Μητροπολίτη του, έχει ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ της δικής του ενορίας.  

Και το περιστατικό βέβαια θα παρέμενε στην γνώση της Τοπικής κοινωνίας, αν δεν φρόντιζε ο Μητροπολίτης Νικόλαος, να στείλει εκεί όλα τα Κανάλια και να το διαδώσει σε όλα τα συστημικά μπλοκ, για να ΔΙΑΣΥΡΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και να την παρουσιάσει ΣΑΝ ΦΟΒΗΤΡΟ στους ιερείς  που συνεχίζουν να τελούν απρόσκοπτα και ελεύθερα  την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,  υπακούοντας στους Θείους νόμους, αλλά και στο Ελληνικό Σύνταγμα.

Και αυτόν τον δόλιο και υποκριτή Μητροπολίτη που βγάζει μίσος κατά των αληθινών ιερέων του Θεού, τον προωθεί για Αρχιεπίσκοπο το Σιωνιστικό λόμπυ.

Διότι ο Ιερέας του Ναού των αγίων Πάντων,  δεν κάνει υπακοή στον Νικόλαο που θέλει ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ αλλά κάνει υπακοή ΣΤΟΝ ΘΕΟ και στους Θείους ΝΟΜΟΥΣ.


Γι' αυτό και ήταν τριακόσια άτομα την Κυριακή στους αγίους Πάντες. 

Έχουμε καταλάβει οι Χριστιανοί  ότι ζούμε σε εποχή ΝΕΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και βλέπουμε ποιοι αγωνίζονται υπέρ της Πίστεως του Χριστού μας όπως βλέπουμε και ποιοι Μητροπολίτες και ιερείς κλείνουν τις Εκκλησίες μας,
εμποδίζοντας τους Χριστιανούς να πάνε προς τον Χριστό.

ΟΙ «ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ»  ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,  
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ  ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Έτσι έγιναν αυτά τα γεγονότα και όχι όπως τα παρουσίασαν  οι ΔΙΩΚΤΕΣ των Χριστιανών. 
Καλά Χριστούγεννα στους Ορθόδοξους Έλληνες.

 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Πηγή :https://armagedon2020


https://scripta---manent.blogspot.com/2020/12/300-15.html


6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε θερμά για την κατατοπιστική διευκρίνισή σας. ΕΎΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά, ευχαριστούμε γιά τήν επικοινωνία.
      Καλά καί ε υ λ ο γ η μ έ ν α Χριστούγεννα!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΥΣΟΜΠΑΣΤΟΥΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΡΙΣΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογουμένως πρώτη φορά τό διαβάσαμε αυτό τό 'χρυσομπαστουνάδες'!
      Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα.
      (Αυτοί πιστεύουν αφελώς ότι "ξέρουν", αλλά Ο Θεός έχει τό δικό Του σχέδιο ΚΑΙ γι' αυτούς!)

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση,έτσι για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!