Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΜΟΝΟ γιά (πολύ!) υποψιασμένους, καλοδιαβασμένους καί ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ!

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
ΣΤΉΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ!
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ...Τ Σ Α Κ Ι Δ Ι Α !


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΘΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' (ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 'H.A.A.R.P.' EKEI) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΪΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

https://www.youtube.com/watch?v=sNO70nIpDRo&feature=youtu.be&ab_channel=CHRISTOSGIANNOPOULOS

Βίντεο που τράβηξα στις 10-04-2013 στις εγκαταστάσεις του H.A.A.R.P Κύπρου, με κίνδυνο να συλληφθώ, ή να κακοποιηθώ από τους Βρετανούς αποικιοκράτες......

Ευτυχώς που δεν έδειξα κανέναν φόβο στον Βρετανό στρατονόμο, που όταν μου είπε να διαγράψω το βίντεο από την μηχανή, του απάντησα πως αυτό θα το δεχόμουν, μόνο με εντολή των Κυπριακών αρχών που σέβομαι και όχι του αποικιοκρατικού στρατεύματος, που δεν του αναγνωρίζω καμμιά εξουσία σε αυτά εδώ τα ιερά χώματα....

Γύρισα και έφυγα και έμεινε νά μέ κοιτάζει σάν μ@λ@κας !!!!

4 σχόλια:

  1. Να συμπληρώσω με όλο τον σεβασμό, ότι έχω παρατηρήσει τα αεροσκάφη που εκτελούν τους γεωμηχανικους αεροψεκασμους , εισέρχονται στον Ελληνικό χώρο (τουλαχιστον στην Νότια Ελλάδα), είτε απο Κύπρο, είτε απο Ισραήλ (βάζω και το Ισραήλ μεσα γιατι δεν έχουν μπεσα που λένε... όμως μετα απο αυτο με τα haarp, μαλλον τελικώς απο Κύπρο).
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι απαντούνε μόνο οι ΑΕΤΟΙ...

    Εύγε αδερφέ μου, είθε να αποτελείς ΦΑΡΟ και ΠΥΞΙΔΑ μέσα στη καταχνιά, στη καταιγίδα, στο σκοταδισμό, στη σατανίλα...

    Δώσε πόνο στους εχθρούς, θάρρος και έμπνευση στους φίλους, διαπιστευτήρια στους Ουρανούς...


    ΥΓ Ζούμε μεγάλες στιγμές... και ότι χαθεί χαλάλι, δικά μας θα είναι ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ! ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΙΣΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρούμε ότι άν δέν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ (πέραν της τουρκικής κατοχής) η υπόθεση μέ τίς δύο αγγλικές βάσεις, η Κύπρος ΜΑΣ δέν θά βρεί ησυχία!
    ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ (γι' αυτό θά τά γράψουμε μέ κεφαλαία γράμματα) ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟ 1974, ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ Α Γ Γ Λ Ο Ι ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΡΑ & ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ!
    Τ Ρ Α Ν Τ Α Χ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!
    Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ...ΞΑΝΘΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ...ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, της γνωστής μας 'RAF'!!!!
    Σχόλια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!