Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Νά βάλουν όλοι ΠΛΑΤΕΣ γιά τόν Ιερό Ναό ΕΚΕΙ! Έχει σ η μ α σ ί α !

 

ΚΥΤ ὁ Μηταράκης,Ἱερούς Ναούς οἱ

 Ἀκρίτες μας!



Η ανακοίνωση των κατοίκων του Φυλακίου, για την ανέγερση της εκκλησίας της “Αγίας Σοφίας” απέναντι από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας,που με μπροστάρη τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χρήστο Τυρμπάκη συνεχίζουν τον αγώνα, την στιγμή μάλιστα που χθες στην Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, μια ΤΡΙΤΗ ΔΟΜΗ στα 30 στρέμματα της επέκτασης χώρων του ΚΥΤ Φυλακίου (“Βόμβα” Μηταράκη στη Βουλή: Νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ 240 θέσεων στα 30 στρ. επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου!!!), αναφέρει:


Μετά από πολύ αγώνα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε αυτό που υποσχεθήκαμε. 

Την κατασκευή Ιερού Ναού απέναντι από το ΚΥΤ Φυλακίου, σε ιδιωτικό αγροτεμάχιο που το δώρισε κάτοικος του Φυλακίου στην εκκλησία, για να μην το πάρει το Υπουργείο Μετανάστευσης.


Γιά τήν κατασκευή του Ι. Ναού πρέπει να συνδράμουμε όλοι, όπως μπορεί ο καθένας. 

Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε σωματείο με την επωνυμία: “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”...

( Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα : Ξεκινούν για την ανέγερση της εκκλησίας απέναντι σε ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ – Πως μπορείτε να βοηθήσετε )

Μηταράκης : Θά σᾶς δείξω ἐγώ,θά ᾿δεῖτε τί θά πάθετε...

 Πόσο πιό ὡμά νά στό ποῦν; Σ᾿ἀντικαθιστοῦμε Ἕλληνα !

Τόν Δεκέμβριο τοῦ 2007 καί ἀφοῦ εἶχε ἤδη μέ νόμο μπῇ στήν πρᾶξιν ἡ «μεταναστευτική πολιτική τῆς κυβερνήσεως Καραμανλῆ» ὁ Προκόπης Παυλόπουλος,ὡς ὑπουργός Ἐσωτερικῶν καί βασικός ὑπεύθυνος περί τοῦ μεταναστευτικοῦ ἐν ἐλλάδι,μέ ἀφορμή τήν παγκόσμια ἡμέρα μετανάστευσης ( 17 Δεκεμβρίου),εἶπε μεταξύ ἄλλων στό μήνυμά του :


Η Ελλάδα, έχοντας μετατραπεί από χώρα προέλευσης μεταναστών σε έναν από τους βασικούς προορισμούς τους, έχει αποδυθεί, ιδίως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε μία μεγάλη και οργανωμένη προσπάθεια για τη διαμόρφωση σύγχρονης και αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία θα επιτρέψει την ανάδειξη της μετανάστευσης σε παράγοντα ανάπτυξης και προόδου......Ιδρύσαμε δύο νέα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, στον Κυπρίνο ( Ἐννοεῖ τό  κέντρο ὑποδοχῆς μεταναστῶν στό Φυλάκιο Ἕβρου ) του ν. Έβρου και στο Βαθύ της Σάμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε., δρομολογούμε την ίδρυση νέου Κέντρου στην Κρήτη και προχωρούμε στην αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων Κέντρων, ώστε να καταστούν και αυτά Πρότυπα, σε αρμονική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση...

Τί γίνεται στήν Θράκη μας ;

Η Περιφερειακή Σύνθεση...Φυσικά λέει “ΌΧΙ” στη δημιουργία νέας Δομής στον Έβρο ή στην επέκταση της υφιστάμενης στο Φυλάκιο και καλούμε τον Περιφερειάρχη να συνταχθεί στο πλευρό των Εβριτών, των Θρακιωτών και των κατοίκων της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εν γένει. Φυσικά παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας ότι η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη δεν μπορεί να δεχτεί άλλη προσφυγική/μεταναστευτική δομή, πέραν των υφισταμένων που λειτουργούν στην επικράτεια της (Δράμα, Καβάλα, Έβρος).  

 Ἀσταμάτητα τά μπουλούκια στόν Ἕβρο ! «Συστημένα» ἀπό τήν τουρκιά ... 

 Ο Νότης Μηταράκης μιλώντας προχθές στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του, ομολόγησε ότι γίνεται επέκταση των ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φτυλάκιο Ορεστιάδας ώστε να γίνει δομή χωρητικότητας όπως αυτή της Σάμου. 

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2021/11/blog-post_58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!