Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ έ ς εικόνες: Άδειασαν τα ρωσικά στρατόπεδα! - Στά 25 χλμ. από τα ουκρανικά σύνορα, τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες!


Ασύλληπτες εικόνες με μεταφορές δυνάμεων κυκλοφορούν εδώ και λίγη ώρα καθώς ρωσικές τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες και μονάδες πυροβολικού απέχουν μόλις 25 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα.

Οι ώρες πλέον κυλούν αντίστροφα καθώς οποιαδήποτε στιγμή από τώρα και στο εξής, η Μόσχα έχει την ικανότητα να εξαπολύσει συντριπτική αστραπιαία επίθεση στην Ουκρανία χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.


Διαβάστε επίσης ΕΔΩ

Αντίστροφη μέτρηση: Σε επιφυλακή τέθηκαν Ρώσοι Πεζοναύτες & Aλεξιπτωτιστές – Μετασταθμεύουν αεροσκάφη κρούσης & Ε/Π ! (βίντεο)

Άδειασαν τα ρωσικά στρατόπεδα…

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη μετακίνηση ρωσικών δυνάμεων που προωθούνται ακόμη πιο κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, υπάρχουν ρωσικά στρατόπεδα στην ενδοχώρα που έχουν κυριολεκτικά αδειάσει!

Μόνο τις τελευταίες ώρες έχουν απογειωθεί τα εξής αεροσκάφη μεταφέροντας ρωσικές δυνάμεις:

  1.   Ilyushin Il-76MD RA-78831
  2.   Ilyushin Il-76MD RA-78842
  3.   Ilyushin Il-76MD RA-78762
  4.  Ilyushin IL-76MD RF-76803
  5.  Ilyushin IL-76MD-M RF-78837
  6.  Ilyushin IL-76MD RA-78796
  7. 4x Ilyushin Il-76MD RFF9923/9924/99285/9926 από το Abakan

Δυτικές πηγές αναφέρουν πως η Δύση μπορεί να έχει υπολογίσει λάθος τον αριθμό των Ρώσων στρατιωτών και το πραγματικό νούμερο να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Αμερικανικές πηγές ανέφεραν πως η Ρωσία έχει αναπτύξει ήδη το 70% των δυνάμεων που απαιτούνται για μια εισβολή ευρείας κλίμακας. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες, ο αριθμός των Ταγμάτων αυξήθηκε δραματικά πλησιάζοντας τον αριθμό 100… Πριν δύο εβδομάδες η Ρωσία μετρούσε 60 Τάγματα στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Σε βίντεο θα δείτε μετακίνηση στρατιωτών ακόμη και από το Νταγκεστάν ενώ δυνάμεις από την Τσετσενία μεταφέρονται ακόμη. Στρατιώτες από το Γκρόζνι αναχωρούσαν μέχρι και πριν λίγη ώρα.

Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ

Κακός οιωνός: Ο Καντίροφ έλαβε κλήση για Ουκρανία – Αναπτύχθηκαν δυνάμεις των Τσετσένων & μισθοφόροι της Wagner από Αφρική!

Μονάδες πυροβολικού, Αλεξιπτωτιστές και άρματα μάχης έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή Gomel στην Λευκορωσία μόλις 25 χλμ από Ουκρανία και στην περιοχή Rechitsa στα 40 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πριν λίγο και νέα αιφνιδιαστική άσκηση μόλις 50 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα στην περιοχή Ροστόφ.

Παράλληλα βαλλιστικά συστήματα Iskander-M SRBM εντοπίστηκαν στο Bryansk. Αυτό σημαίνει πως το Κίεβο είναι εντός της εμβέλειας τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ 'ΒΙΝΤΕΟ', Ε Δ Ω :

https://warnews247.gr/sygklonistikes-eikones-adeiasan-ta-rosika-stratopeda-sta-25-chlm-apo-ta-oukranika-synora-tethorakismenes-taxiarchies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!