Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Δέν είμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ, μά ΚΑΘΟΥΛΟΥ καλά.... ( Καί οι γονείς μ ο ν ί μ ω ς ΚΟΙΜΟΥΝΤΑ Ι! Βαθιά κιόλας... )



1. Έρευνα διέταξε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, για το περιστατικό στο Μουσικό γυμνάσιο στο Ίλιον, όπου καθηγητής του σχολείου απέβαλε μαθητή της Α΄ Γυμνασίου, επειδή εμφανίστηκε στο σχολείο φορώντας ....φούστα!



Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, «διετάχθη έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, όπου και αν υπάρχουν, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Ο γενικός γραμματέας πραγματοποίησε σύσκεψη με την Διευθύντρια του σχολείου και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής, όπου δόθηκε διαβεβαίωση ότι στο σχολείο εξομαλύνθηκε η κατάσταση. 

Από το υπουργείο μεταφέρθηκε, ότι το μοντέλο που προωθείται «είναι το σχολείο να είναι δημοκρατικό, και να το διέπουν αρχές ισότητας και ίσων ευκαιριών» και υπογραμμίστηκε ότι θα διερευνηθεί, αν δημιουργήθηκαν οι συνθήκες που δεν ευνοούν στο εν λόγω σχολείο, τις ίσες ευκαιρίες.

2. Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για το ότι μαθητές Δημοτικού που πήγαν στην Εκκλησία κοινώνησαν, χωρίς την προηγούμενη άδεια των γονέων.... 

Κλήθηκαν από τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλη Μπελαδάκη, οι δάσκαλοι και η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου, μαθητές του οποίου μετέβησαν μετά των δασκάλων σε Εκκλησία για τήν γιορτή των Τριών Ιεραρχών και εν τέλει κοινώνησαν χωρίς να έχει προηγηθεί συγκατάθεση των ΑΘΕΩΝ γονιών για τήν μετάληψη, παρά μόνο για εκκλησιασμό.

Οι γονείς δεν θεώρησαν αυτονόητο, ότι η συγκατάθεσή τους για εκκλησιασμό ισοδυναμεί και με συγκατάθεση για μετάληψη των παιδιών και εξ αιτίας της πανδημίας ....α ν η σ ύ χ η σ α ν!!!

1 σχόλιο:

  1. Η νέα τάξη πραγμάτων είναι υπέρ του σοδομισμού και της θηλεοποίησης του άνδρός.
    Οι "αρνητές" είναι ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, φασίστες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!