Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΝ είναι σεντόνι, ΔΕΝ ντρέπεσθε; ; ; Άφησε τήν Σημαία μας νά ΣΕΡΝΕΤΑΙ! Ν Τ Ρ Ο Π Η της !


«Πές ότι τήν σημαία, τήν πήρε ο αέρας»





Η Ν.Κεραμέως και οι άλλοι (...) επίσημοι τράβηξαν με άγαρμπο τρόπο την αιματοβαμμένη γαλανόλευκη σημαία από το μνημείο για να το ξεσκεπάσουν, στήν συνέχεια την άφησαν βιαστικά να σύρεται στο έδαφος (!) και στη συνέχεια την τοποθέτησαν δίχως ίχνος σεβασμού, τσαλακωμένη, κάτω, δίπλα στο μνημείο, λες και πρόκειται για κάποιο απλό πανί....


Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον νόμο 851/1978 «Περί της Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και του Διακριτικού Σήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρεται ότι η εθνική σημαία, μεταξύ άλλων, «δεν χρησιμοποιείται προς κάλυψιν αγάλματος ή προτομής. Εις την περίπτωσιν ταύτην δύναται να χρησιμοποιηθή ύφασμα με τα εθνικά χρώματα».

Δυστυχώς, όμως, η Ν.Κεραμέως ούτε αυτό φάνηκε να γνωρίζει, αλλά ούτε το αυτονόητο που μαθαίνουν τα παιδιά του δημοτικού, να σέβεται την ιερή σημαία της πατρίδας μας, για την οποία έχει χυθεί τόσο αίμα στο πέρασμα των αιώνων.

3 σχόλια:

  1. αυτή η ασχημομούρα θέλει ένα βρωμόξυλο...... πάντως έχει κόμπλεξ με την Σημαία μας γιατί ξέρει ότι μόνο οι ισραηλινές σημαίες είναι για γυαλίζεις παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να περιμένεις κανείς απο ένα αφοριμένο γύναιο που μισεί καθε τί Ελληνικό και ιδιαιτέρως ορθόδοξο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΡΓΙΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ? ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ! ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!