Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Από πολύ μικρή.....΄Ηταν, ΕΙΝΑΙ καί θά είναι η ..."μπροστινή" γιά τά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σχέδια των Α Θ Ε Α Τ Ω Ν!

 

Globalists, Use Greta Thunberg To Announce Imminent Climate Lockdowns....


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ "ΑΛΥΓΙΣΤΑ"
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,
ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑΧΑ
ΕΝΑ ...ΠΑΙΔΙ;
ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ
 ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΤΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ......



Οι παγκοσμιοποιητές ανεβάζουν το επίπεδο του παιχνιδιού, ανακοινώνοντας την έναρξη του επόμενου γύρου, δια στόματος της αλλόκοτης μικρής (;) Γκρέτας. 



Πρόκειται για τα νέα 'λόκνταουνς' που θα επιβληθούν για το κλίμα. διαβάζοντας για μια ακόμη φορά από το κείμενο που της έδωσαν, η (ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΓΕΛΑΣΤΗ & ΣΤΕΓΝΗ) Γκρέτα κρούει και πάλι τον κώδωνα του ψευτο-κινδύνου, προειδοποιώντας μας, ότι αυτή την φορά, η υγειονομική κρίση συνδέεται "άρρηκτα" με την κλιματική αλλαγή!!!!!

Εδώ η πολύ ενοχλητική και ανησυχητική κατευθυνόμενη δήλωση για την έναρξη του νέου εφιάλτη:

"Σήμερα, πάνω από το 75% όλων των αναδυόμενων ασθενειών προέρχεται από τα ζώα και καθώς κόβουμε τα δάση και καταστρέφουμε τις περιοχές που ενδημούν, δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για να εξαπλωθούν οι ασθένειες από το ένα ζώο στο άλλο, και εν συνεχεία σε εμάς.

και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Είναι όλα αλληλένδετα με πολλούς τρόπους και κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας, ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΤΑ Μ-VOLΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 'ΡΕΚΟΡ'. 

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, 1 ΣΤΟΥΣ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ M-VOLΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΐΟΥ,  ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΣΤΟΥΣ 500 ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ Μ-VOLIΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ (...) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (...) ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ Μ-VOLIA."

(περισσότερα στό βίντεο, διάρκεια 13:56)

https://www.onenewspage.com/video/20220209/14305565/Globalists-Use-Greta-Thunberg-To-Announce-Imminent-Climate.htm

4 σχόλια:

  1. τί τέλεια φωτογραφία! καλά με λαδωμένη μπλούζα πήγε;;;;;;;;;;; πριν βγει να μιλήσει θα καταβρόχθισε κανά χάμπουργκερ, κι όπως δάγκωνε με κακία πετάχτηκε η σάλτσα από δεξιά. χαχαχαχαχαχα!!!!!! είναι να μην σε θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που ψηφισαν τον Κουλη ως σωτηρα,σιγουρα πιστευουν οτι αυτο το πραμμα ενδιαφερεται για την οικολογικη κριση,που περιεχει και καποια αληθεια,εν αντιθεσει με την κλιματικη αλλαγη που ειναι επιστημονικη μπαρουφα.[Λες και η γη εξαρταται μονο απο εμας και δεν μπορει να διορθωθει απο μονη της,ή δεν το'χει κανει εκατομμυρια χρονια τωρα.Απλα,το θετικο ειναι οτι οι διεστραμενη ΝΤΠ ειναι τοσο υπερφιαλη και ανυπομονη που πεφτει σε ατοπηματα παραληψεις και προχειροτητες.Τετοια αποκρουστικη φιγουρα πώς να σε πεισει;Εκτος αν πρεπει να υποτασσομαστε και στο αντιαισθητικο,ως ακομη ενα επιπεδο της δυστοπιας που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόσωπο και μόνο να παρατηρήσεις καταλαβαίνεις την αύρα του μίσους που εκπέμπει.Υποψιάζομαι δυστυχώς ότι το κοριτσάκι αυτό το έχουν "αλυσοδέσει" δαίμονες ορατοί και αόρατοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!