Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ούτε κάν τά λουλούδια δέν είναι ΑΘΩΑ.....

 

Ἡ παγκόσμια ἐλίτ καί τό Ῥόδο τοῦ

 Τρυντώ ...


(Ο Τζάστιν Τριντό κρατώντας ένα τριαντάφυλλο, στην κηδεία του πατέρα του, το 2000.

από τον Tim Davidson

Η διασημότητα του Καναδού Πρωθυπουργού  Τζάστιν Τριντό προέρχεται από τον πατέρα του Πιέρ Έλιοτ Τριντό, ("PET") πρώην πρωθυπουργού του Καναδά, γνωστός για την εισαγωγή της πολυπολιτισμικότητας, την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας και την αναστολή του habeas corpus στη διακήρυξη στρατιωτικού νόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του.



Ο PET κέρδισε επίσης φήμη για τις απροκάλυπτες κομμουνιστικές του σχέσεις, ιδιαίτερα τη σχέση του με τον Φιντέλ Κάστρο και τον Μάο Τσε Τουνγκ. 

Ο Pierre Elliott Trudeau ήταν επίσης διάσημος για την μοδάτη εμφάνισή του, κυρίως όμως για τό κόκκινο τριαντάφυλλο που κοσμούσε συχνά το πέτο του.

(ἡ φωτό τοῦ Pierre Elliott Trudeau  ἀπό ἐδῶ)
(αριστερά, PET με τριαντάφυλλο που σχηματίζει το Masonic σύμβολο με τα χέρια ) 

Τι συμβολίζει λοιπόν το τριαντάφυλλο;

Το 1871, ο Άλμπερτ Πάικ έγραψε : "Το ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ήταν αρχαία ιερό για την Αυρόρα και τον Ήλιο. Είναι σύμβολο της Αυγής, της ανάστασης του Φωτός και της ανανέωσης της ζωής, και επομένως της αυγής της πρώτης ημέρας και πολλά άλλα. ιδιαίτερα για την ανάσταση: και ο Σταυρός και το Ρόδο μαζί είναι επομένως ιερογλυφικά για να διαβαστούν, η Αυγή της Αιώνιας Ζωής που όλα τα Έθνη ήλπιζαν με την έλευση ενός Λυτρωτή».

Μέσα από το προπέτασμα καπνού, ο Pike μιλά για τον Εωσφόρο, «σύμβολο της Αυγής».

Η παλαιότερη σημασία του μπορεί να ανάγεται στην αρχαία Αίγυπτο ως σύμβολο μυστικότητας.  

Από τη Wikipedia: «η λατινική φράση sub rosa σημαίνει «κάτω από το τριαντάφυλλο» και χρησιμοποιείται στα Αγγλικά για να δηλώσει μυστικότητα ή εμπιστευτικότητα, παρόμοια με τον Κανόνα του Chatham House. 
Το τριαντάφυλλο ως σύμβολο μυστικότητας έχει αρχαία ιστορία».

Ένα σύγχρονο παράδειγμα αυτής της χρήσης βρίσκεται στις λεγόμενες black-ops ή μυστικές επιχειρήσεις. Συνεχίζοντας από τη Wikipedia: "η χρήση των Ειδικών Δυνάμεων...πιο πρόσφατα, οι δραστηριότητες "sub rosa" έχουν γίνει σύνθημα για μυστικές επιχειρήσεις συνήθως από τις υπηρεσίες ασφαλείας."

Αυτό,δεξιά φωτό, είναι το λογότυπο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο Βλαντιμίρ Λένιν (ο χασάπης των Μπολσεβίκων) δήλωσε: «ο στόχος του σοσιαλισμού είναι ο κομμουνισμός».

Το σλόγκαν της εκστρατείας του Τριντό ήταν «Αλλαγή»...

Πού το είχε δει αυτό πριν;

Το μήνυμα: «Καταστρέψτε την παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων, σφυρηλατήστε τη νέα παγκόσμια τάξη».
 ----------

Ο JC προσθέτει:

 Συμφωνώ ότι το τριαντάφυλλο έχει μια Εωσφορική σύνδεση. Αυτή είναι λοιπόν η συμβολή μου.

1. Η εξωτερική έννοια για τις μάζες είναι ότι ένα τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την ομορφιά της φύσης, το μπουμπούκι του τριαντάφυλλου σε πλήρη άνθηση έχει ένα αρωματικό άρωμα που πρέπει να εκτιμηθεί. Ως ένδειξη ομορφιάς αντιπροσωπεύει την αγάπη και το να το δώσετε σε μια κυρία είναι σύμβολο της αγάπης και της εκτίμησής σας.

2. Το εσωτερικό νόημα, το οποίο είναι κρυμμένο από τις μάζες και το αληθινό νόημα αποκαλύπτεται μόνο στα μυημένα μέλη της λατρείας. 

Η Σατανική/Εωσφορική έννοια είναι γνωστή μόνο στους μυημένους είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είναι φυσικό ή όμορφο γίνεται σύμβολο δύναμης και υποβάθμισης της ανθρωπιάς κάποιου.

 Εδώ αντιστρέφεται το σύμβολο της ομορφιάς, το "Rose Bud" είναι ένας gay όρος αργκό για τον πρωκτό (σκάει το κεράσι σου), και το άρωμα αυτού του τριαντάφυλλου εκτιμάται μόνο από ένα άρρωστο μυαλό.

Ο πανόπτης οφθαλμός επί του χαρτονομίσματος του 1 δολαρίου φαίνεται σαν ερπετούμε πτυχές δέρματος παρόμοιες με το μπουμπούκι του τριαντάφυλλου. Όπως υποδηλώνει το άρθρο σας, υπάρχει μια σύνδεση Sodomite

Το Rose Bud μοιάζει με το μάτι του Εωσφόρου είναι ένα ισχυρό σύμβολο της δύναμης των Σοδομιτών
... Ο Σατανικός Εωσφοριανός χρησιμοποιεί τη Σοδομία για να διεγείρει το τρίτο μάτι αποκτώντας πρόσβαση στον πρωκτό και πίστη σε αυτή την πηγή δύναμης για να τους δώσει κοσμική δύναμη και πλούτο.

Το να φοράς το τριαντάφυλλό σου με περηφάνια ανακοινώνει τη θέση και την πίστη σου στη λατρεία του θανάτου του Σατανικού Σοδομίτη.

Ο William Shakespeare, κάνει κρυφή αναφορά σε ένα Rose. Η φράση έχει χρησιμοποιηθεί για να κρύψει την κρυφή σύνδεση με τη σοδομία. 

Ιουλιέτα:
«Τι σημαίνει ένα όνομα; Αυτό που λέμε τριαντάφυλλο
Με οποιοδήποτε άλλο όνομα θα μύριζε γλυκά».

Ρωμαίος και Ιουλιέτα (II, ii, 1-2)
---
Ο Tim D γράφει:

Σε συνέχεια των όσων είπαν ορισμένοι σχολιαστές, βλέπω διαφορετικά το εξώφυλλο αυτού του άλμπουμ (συνημμένη εικόνα).

Είναι το δημοφιλές από το κατεστημένο Red Hot Chili Peppers περίπου το 1991.

Μπουμπούκια τριαντάφυλλου...αηδιαστικό.

Παρατηρήστε το νόημα στην Κροουλιανή διαφθορά: χρησιμοποιούσαν ένα K για μαγεία (Blood Sugar Sex Magik)

Δεν αποτελεί έκπληξη με στιχουργικό περιεχόμενο όπως αυτό (από το τραγούδι με το ίδιο όνομα με το άλμπουμ): «ένδοξη ευφορία / είναι μου πρέπει / ερωτικό σοκ / είναι συνάρτηση του πόθου» και «φιλάω την παρθενιά της / τη συγγένειά μου / ενώνομαι με τους θεούς / ενώνομαι με τη θεότητα»

Αυτοί οι ροκ σταρ δεν είναι ποιητές. Πρόκειται για απόκρυφο προγραμματισμό που χρησιμοποιεί αρχαίες τεχνικές

Ο στόχος είναι απευθείας από το Brave New World του Huxley.


Αὐτό τό θέμα εἶναι γραμμένο τό 2015 καί ὁ Τζαστίν Τρυντώ μόλις εἶχε γίνει πρωθυπουργός τοῦ Καναδᾶ. Ὁ Τζαστίν Τρυντώ δέν ἦταν καθόλου ἄγνωστος. 

Ὁ Τζαστίν πού μετά πῆρε τό παρατσούκλι Φιντελίτο ( ἔχουμε γράψει γιατί), ἦταν ἕνα προϊόν τῆς παγκόσμιας διεφθαρμένης ἐλίτ, τῆς ὁποίας μέλος ἦταν καί ὁ στά χαρτιά πατήρ του, ἑτοιμασμένος καταλλήλως γιά νά γίνῃ ἐκεῖνος πού θά ἔφερνε τόν ἀπόλυτο κομμουνισμό στήν μεγάλη αὐτή χώρα,τόν Καναδᾶ! 

Γιά ὅ,τι ζοῦν σήμερα οἱ Καναδοί, δέν εἶναι ἄμοιροι εὐθυνῶν,ὅπως ὅλοι μας σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο. 

Καί βεβαίως αὐτή ἡ συνενοχή ἤδη μᾶς ἔχει κοστίσει.

Τό θέμα εἶναι νά προλάβουμε νά σώσουμε ὅ,τι μποροῦμε πρίν μᾶς κοστίσει ἀκριβότερα καί μέ ἀνεπανόρθωτα κακά...

Ὅσο γιά τά σύμβολά τους,ἀμάσητα τά καταπίνουμε καί καμαρώνουμε πιθηκίζοντας. Τό ἴδιο ἰσχύει καί γιά τίς λέξεις/συνθήματα : « Το σλόγκαν της εκστρατείας του Τριντό ήταν «Αλλαγή»...»  
Κῦττα πού μᾶς θύμισε μία ἄλλη «Ἀλλαγή»,ἐγχώρια...

Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!