Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Μάνα που ΠΕΝΘΕΙ για το παιδί της: «ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, τώρα είδαμε τί συμβαίνει» – ΒΙΝΤΕΟ


Τρομερό  β ί ν τ ε ο !!! 

Ο Κόσμος αρχίζει και βλέπει πως τον κοροϊδέψαν...




«Τα πιστέψαμε όλα. Δεν είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας – είμαστε κανονικοί, μέτριοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, κάνουμε το σωστό, πηγαίνουμε στην δουλειά, πληρώνουμε φόρους, τηρούμε την νομοθεσία – αρκετά καλά μορφωμένοι, δεν αμφισβητούμε ποτέ τίποτα. 

Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν το κατάλαβαν και δεν έκαναν το εμβόλιο ήταν ανόητοι».

Αυτά είναι τα λόγια μιας μάνας που έχασε το παιδί της από το εμβόλιο!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ 
'Β Ι Ν Τ Ε Ο', ΕΔΩ:

2 σχόλια:

  1. Ρε δεν ξυπνάν με τίποτε ότι και να αναρτήσετε εσείς που νοιάζεστε για τον συνάνθρωπο,ελάχιστοι γονείς αντιλαμβάνονται την αλήθεια.
    Άν το ανακοινώσει ο εισαγγελάτος,πορτοσάλτε,παγώνη,τσιόδρας κ,τ,λ τότε μόνο θα το πιστέψουν,φαινόμενο πλύσης εγκεφάλου και κοπαδοποίησης μαζών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΛΑ''! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙΣ..........ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΕΛΑΞΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.........ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!