Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΩΧ! Τά μάθατε τα νέα; Ένα 'πακιστανό' και δύο 'αφγανά', «λ α θ ρ ο μ ε τ α ν α σ τ ό π ο υ λ α», παρακολουθούν τα μαθήματα τής Α' Γυμνασίου, στό... Κολλέγιο Αθηνών !!!

 

Η ...ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ
ΤΑ ΧΕΡΙΑ ....ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!
ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ (ΞΕΚΑΘΑΡΑ 'ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ') ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 
ΟΥΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,
ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.....
(ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,
ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ 'ΧΑΡΑΚΙΡΙ'....
)



Περισσότερα, εδώ.


4 σχόλια:

  1. Το Κολλέγιο Αθ. είναι γνωστό τεκτονικό παράρτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάααλιστα, τα λαθροεποικάκια, που δεν είχαν πάει ποτέ σχολείο, έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν στο κολέγιο , εεε, όχι με την πρώτη, αλλά με την δεύτερη τα κατάφεραν...Ρε καθάρματα ανθέλληνες ποιους δουλεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα αυτό. Πολλοί Έλληνες βρισκονται στο εξωτερικό όπου δουλεύουν και σπουδάζουν. Οι εργαζόμενοι μάλιστα το κανουν από ανάγκη διότι η πασοκαρα που υπάρχει στο μυαλό του εγχώριου πληθυσμού της Ελλάδας δεν τους επιτρέπει να ζήσουν σαν άνθρωποι. Σχετικά με τους λαθροεισβολεις δεν φταίνε αυτοί (και εγω το ίδιο θα έκανα αν ήμουν από φτωχω χώρα) και για οποιαδήποτε παράπονο θα πρέπει να κοιτάνε όσοι διαμένουν Ελλάδα την καμπούρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!