Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Άγιος Παΐσιος: «Τρέλλανε» τά μηχανάκια της τηλεθεάσεως το δεύτερο επεισόδιο της σειράς! ( ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! )

 


Συνεχίζει να κυριαρχεί στην 'prime time' ζώνη υψηλής τηλεθεάσεως η σειρά του 'MEGA' «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Με ποσοστό 33% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού, η συγκλονιστική σειρά που αφηγείται τήν ζωή του σύγχρονου Αγίου, κατέκτησε για άλλη μία φορά την κορυφή της τηλεθεάσεως.


Στήν ζώνη μετάδοσής της, η διαφορά απέναντι στα προγράμματα του ανταγωνισμού κυμάνθηκε σε εξαιρετικά μεγάλα νούμερα, με 18,2 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,1 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών, τη σειρά παρακολούθησαν 1.610.519 τηλεθεατέςμε την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές.

Σε γυναικείο νεανικό κοινό, ο «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 47,2%.

'epilekta'


4 σχόλια:

  1. Ένα διαμάντι, μέσα στον οχετό της Ελληνικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άθεοι βγάζουν φλύκταινες με αυτή την σειρά και για αυτό το λόγο επιτίθενται με ανάλογα σχόλια.
    Αν τους ενοχλεί ας μην την βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΣΑΧΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!