Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΝEΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚH EΡΕΥΝΑ ΔΕIΧΝΕΙ, OΤΙ ΤΑ ΕΜΒOΛΙΑ 'COVID-19', ΑΝΑΠΤYΣΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝEΑ ΜΟΡΦH 'AIDS'!!!!!!!!!!!

 


Μια νέα επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Dr.  Peter McCullough και άλλους κορυφαίους επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια Covid-19 βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 


Αυτό υποστηρίζει τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν και από εμάς ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι αναπτύσσουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από τις ενέσεις Covid-19, όπως αναφέρει και το Dailyexpose.uk.

Η μελέτη με τίτλο «Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quaduplexes, exosomes and microRNAs» δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022 και παρουσιάζει μια σειρά από στοιχεία ότι οι γενετικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από το mRNA Covid- 19- εισάγονται εμβόλια, έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. 

Και Έλληνας γιατρός όπως βλέπετε ήταν μέλος της ερευνητικής ομαδας.

Πηγή

Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε -

μια πιθανή άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

μυοκαρδίτιδα?

ανοσοθρομβοπενία?

Παράλυση του Bell;

διαταραχές του ήπατος?

μειωμένη προσαρμοστική ανοσία.

αυξημένη παραγωγή ή σχηματισμός όγκου ή όγκων.

και βλάβη στο DNA


Δρ. Ο Peter McCullough, ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη με τον Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος, Δρ. Ο Γκρεγκ Νάι και ο Δρ. Η Stephenie Sennef παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.

Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.

McCullough και συν. αναφέρουν επίσης ότι οι ενέσεις Covid-19 έχουν πλέον αποδειχθεί ότι αντιστρέφουν «κρίσιμες οδούς που σχετίζονται με την επιτήρηση του καρκίνου, τον έλεγχο των λοιμώξεων και την κυτταρική ομοιόσταση. 

Εισάγουν εξαιρετικά τροποποιημένο γενετικό υλικό στο σώμα».

Σημαντικά σημεία μελέτης

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία από την εξαιρετικά καλά ερευνημένη και απίστευτα μακροχρόνια μελέτη.

Βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα

Η μελέτη αναφέρεται σε μια πρωτοποριακή μελέτη από μια ερευνητική ομάδα στην Ινδία που εξέτασε τον ρόλο των εξωσωμάτων στην κυτταρική απόκριση στην εσωτερικά συντιθέμενη πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2.

Έγραψαν στην περίληψη: «Προτείνουμε ότι το προϊόν γονιδίου SARS-CoV-2, Spike, μπορεί να αλλάξει το εξωσωματικό φορτίο του ξενιστή, το οποίο μεταφέρεται σε απομακρυσμένους μη μολυσμένους ιστούς και όργανα και να ξεκινήσει έναν καταστροφικό ανοσολογικό καταρράκτη στο κεντρικό νευρικό σύστημα . (CNS) μπορεί να ξεκινήσει."

Διαταραγμένη επιδιόρθωση DNA και προσαρμοστική ανοσία

Το ανοσοποιητικό σύστημα και το σύστημα επιδιόρθωσης DNA είναι τα δύο κύρια συστήματα στα οποία βασίζονται οι ανώτεροι οργανισμοί για να αμυνθούν από διάφορες απειλές και μοιράζονται κοινά στοιχεία.

Η απώλεια της λειτουργίας των βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA οδηγεί σε ελαττώματα στην επισκευή που εμποδίζουν την παραγωγή λειτουργικών Β και Τ κυττάρων, με αποτέλεσμα ανοσοανεπάρκεια.

 Η εξασθενημένη επιδιόρθωση του DNA είναι επίσης μια άμεση πορεία προς τον καρκίνο.

McCullough και συν. 

Ανατρέξτε σε μια πρωτοποριακή μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές στη Σαγκάη της Κίνας, στην οποία παρακολουθήθηκαν αρκετές παράμετροι που σχετίζονται με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σε μια ομάδα ασθενών πριν και 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Οι συγγραφείς βρήκαν μια σταθερή αλλαγή στη γονιδιακή έκφραση μετά τον εμβολιασμό σε πολλούς διαφορετικούς τύπους κυττάρων του ανοσοποιητικού.

KORAKAS NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!