Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ Ψ Υ Χ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! - ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ | Ορθόδοξο μονοπάτι / Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο !





https://www.youtube.com/watch?v=4Ot7Y2etRyg&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B9%E2%80%A2%CE%9Frthodoxpath

ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ - ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ | Ορθόδοξο μονοπάτι Ο Άγιος Εφραίμ Κατουνακιώτης δια του Μητροπολίτου Αργολίδος Σεβ. Νεκταρίου μας μεταφέρει βιωματικά την τόσο σημαντική αγιοπνευματική εμπειρία των Αγίων Πατέρων της εκκλησίας μας για τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να βοηθήσουμε μια ψυχή να βγει από την αιώνια κόλαση!

Στην συνέχεια ομιλεί ό ίδιος ο Άγιος Εφραίμ Κατουνακιώτης απαντώντας στον καθηγητή παιδαγωγικής κ. Γεώργιο Κρουσταλάκη, ομότιμο καθηγητή της Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, για τα στάδια βοηθείας που λαμβάνει η ψυχή από εμάς καθώς και για την βοήθεια μου λαμβάνουμε εμείς από τους σεσωσμένους κεκοιμημένους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!