Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Κ α τ η γ ο ρ ε ί τούς Ουκρανούς Γαλλίδα 'ρεπόρτερ'! - Ο ουκρανικός στρατός ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ Α Μ Α Χ Ο Υ Σ ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


ΟΧΙ, ΤΑ "ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΑΣ"
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ....ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ &
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ
ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ...







https://www.youtube.com/watch?v=G8j-d0nASsc&ab_channel=newsbreak

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Anne-Laure Bonnell, καλύπτει την Ρωσική εισβολή στην περιοχή του Ντονμπάς.

Στην πλευρά δηλαδή που βρίσκονται οι αυτόνομες περιοχές, από όπου οι ειδήσεις είναι πενιχρές, διότι σχεδόν το σύνολο των δημοσιογράφων βρίσκονται στην ουκρανική πλευρά.

4 σχόλια:

  1. B. Παπακωνσταντίνου20 Μαρτίου 2022 στις 12:37 π.μ.

    .. τα fm και τα κανάλια , έχουν σ φ ί ξ ε ι σαν τ α ν ά λ ι α ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Avαδημoσίευση από το site Ithomi news20 Μαρτίου 2022 στις 10:25 π.μ.

      ΝΑΤΟ: Άπελθε και άπεχε

      Το ΝΑΤΟ είναι αμυντικός στρατιωτικός οργανισμός και ιδρύθη από χώρες Ευρώπης και Αμερικής και έχει σκοπόν την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των χωρών-μελών σε διάφορους τομείς (στρατιωτικόν, πολιτικόν, οικονομικόν, κοινωνικόν, μορφωτικόν), την προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπήν της ένοπλης επιθέσεως εναντίον κάποιας χώρας-μέλους από άλλην. Η συμμαχία αυτή υπεγράφη τον Απρίλιον του 1949 στην Ουάσινγκτον από 12 χώρες ήτοι, Βέλγιον, Μεγάλην Βρετανίανν, Γαλλίαν, Δανίαν, Η.Π.Α., Ισλανδίανν, Ιταλίαν, Καναδάν, Λουξεμβούργονν, Νορβηγίαν, Ολλανδίαν, Πορτογαλίαν. Το 1952 προσχώρησαν στην συμμαχίαν η Ελλάδα και η Τουρκία και το 1955 η τότε Δυτική Γερμανία. Η προσχώρηση της Γερμανίας προκάλεσε ως αντίδραση την σύναψη του συμφώνου της Βαρσοβίας από τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης. Σήμερα το Σύμφωνον της Βαρσοβίας δεν υπάρχει. Παραμένει το ΝΑΤΟ. Είναι τόσον αναγκαίον ;

      Αυτό το διάστημα έχει εκσπάσει πολεμική διαφορά μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Το ΝΑΤΟ τάχθηκε ενθέρμως υπέρ της Ουκρανίας, χωρίς να είναι μέλος του!! Απειλεί δε ότι θα προχωρήσει και δυναμικώς υπέρ της Ουκρανίας! Ενδιαφέρεται για μίαν χώραν η οποία δεν είναι μέλος του ή στοχεύει στην φθοράν της Ρωσίας; Το δεύτερον ισχύει και αυτό γιατί οι ΗΠΑ διάκεινται μονίμως εχθρικώς εναντίον της Ρωσίας! Η εχθρότητα αυτή όμως έπρεπε να πραγματοποιείται απ’ ευθείας μεταξύ των δύο χωρών και όχι με εφαλτήριον την Ευρώπην! την οποίαν χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ ως μέσον διεκπεραιώσεως του μένους τους και φυσικά προς βάρος της ιδίας της Ευρώπης. Θύμα ολκής η Ευρώπη, για να εκτελούν οι ΗΠΑ τις εχθρικές τους διαθέσεις κατά της Ρωσίας. Μίσος έχει και κατά της Κίνας, αλλά δεν έχει κάποιαν «ευρώπην» να την βοηθά!!!

      Στην διένεξη Ρωσίας- Ουκρανίας απειλεί το ΝΑΤΟ ότι θα βοηθήσει την Ουκρανίαν! Δεν πρέπει με κανένα τρόπον να αναμειχθεί γιατί ο κίνδυνος εξαπλώσεως του πολέμου είναι μέγιστος. Ο σκοπός συστάσεώς του είναι η αποτροπή πολέμου. Αν επέμβη τώρα θα πράξει το αντίθετον από όσα έχει ως αρχήν. Και ο κίνδυνος για καταστροφήν της Ευρώπης είναι μέγας! Οι ΗΠΑ που κινούν τα νήματα δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνον! Και κακώς είναι στην στρατιωτικήν αυτήν οργάνωση! Εντός δε των ημερών θα έλθει στην Ευρώπην ο Βίτεν (πρόεδρος ΗΠΑ) και θα τραβήξει το αυτί σε όλους τους αρχηγούς των χωρών του ΝΑΤΟ για να βοηθήσουν την Ουκρανίαν, ουσιαστικώς να εμπλακούν σε πόλεμον;;;;;; Πρέπει να τον ακούσουν; Μία τέτοια πράξη θα σημάνει την καταστροφήν της Ευρώπης σε ανθρώπινον δυναμικόν και σε αναπτυξιακόν επίπεδον. Πλήρης νέκρωση!

      Η Ελλάδα να αντιδράσει εντόνω, ανεξαρτήτως τι θα πράξουν οι άλλοι. Δύναται όταν ο Πρωθυπουργός της είναι υπάκουος στους σκοπούς του ΝΑΤΟ;;; Δεν έχει σημασία αυτό. Οι 300 της Βουλής πρέπει να αναφωνήσουν ΟΧΙ στην ανάμιξη του ΝΑΤΟ στις διαφορές Ρωσίας- Ουκρανίας. Εξελέγησαν για το συμφέρον και την πρόοδον της Ελλάδος και όχι του ΝΑΤΟ! Και πρέπει να σέβονται ευλαβικώς την εντολήν που έλαβαν από τον Ελληνικόν Λαόν, κάτι που δεν έπραξαν σε άλλες όμοιες περιπτώσεις όπως βομβαρδισμός Σερβίας και άλλες. Αν στείλομεν ενόπλους και μεταξύ αυτών είναι παιδιά ή συγγενείς των Βουλευτών και κάποια σκοτωθούν, πως θα δικαιολογηθούν; Δεν υπάρχει ίχνος δικαιολογίας. Δεν μάχονται υπέρ πατρίδος για να ισχύσει το «ή ταν ή επί τας». Οι συνθήκες σήμερα είναι άκρως επικίνδυνες. Ας διαμαρτυρηθούν να έχουν την συνείδησή τους ήρεμην. Διαφορετικώς θα είναι ες αεί ένοχοι………

      19/3/2022

      Μιχαήλ Στρατουδάκης

      Διαγραφή
    2. Σαφώς χρήσιμες σκέψεις.
      Άν γίνει καί αυτό τό ΛΑΘΟΣ νά στείλλουμε Έλληνες νά πολεμήσουν εκεί, θά επαναληφθεί τό ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ του 1919, που ο πάντοτε ΑΦΡΩΝ καί ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΣ - από νωρίς! - "Λευτεράκης Βενιζέλος" έδωσε έγκριση καί πήγαν στήν Κριμαία δύο μεραρχίες μας νά τά βάλλουν μέ τούς Μπολσεβίκους καί υπέρ των αντεπαναστατών Λευκών...
      Αποτέλεσμα: χάσαμε στήν Μικρά Ασία, αφού ο - εβραίος στήν καταγωγή - Λένιν θυμόταν τί συνέβη καί "φόρτωσε" τόν επίσης Εβραίο Κεμάλ μέ ατελείωτες χιλιάδες οβίδων, σφαιρών, εφοδίων παντός τύπου ΚΑΙ χρυσών ρουβλίων, ώστε νά μας εκδιώξει κακείν - κακώς από τίς (βαθύτατες) ρίζες μας στήν Ιωνία, ομού μέ τήν αδιαφορία ή εχθρότητα των ΔΗΘΕΝ Συμμάχων μέ πρώτους εννοείται τούς Άγγλους...

      Διαγραφή
    3. Avαδημoσιεύση από το site skeftomaste ellinika20 Μαρτίου 2022 στις 2:36 μ.μ.

      Οι Βούλγαροι λένε όχι σε αποστολή όπλων στην Ουκρανία – Φώναζαν «Έξω το ΝΑΤΟ» μπροστά στον Αμερικανό ΥΠΑΜ. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είπε ΟΧΙ!!.

      Καμιά σχέση με την Ελλάδα που είμαστε ο “Ναι σε όλα ενάντια στους Ρώσους” με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν ταξίδεψε στη Βουλγαρία το Σάββατο, όπου συναντήθηκε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Κίριλ Πέτκοφ... για να συζητήσουν την ουκρανική κρίση και προφανώς ζήτησε από τη Σόφια να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο.
      Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είπε όχι.

      Βούλγαροι πολίτες διαδήλωσαν το Σάββατο ενάντια στην παροχή των «λίγων εναπομεινάντων όπλων» της Βουλγαρίας στην Ουκρανία και ζήτησαν την αποχώρηση του ΝΑΤΟ από τη χώρα.

      Καμιά σχέση με την Ελλάδα που είμαστε ο “Ναι σε όλα ενάντια στους Ρώσους” με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

      4:05 PM · Mar 19, 2022·Twitter for Android
      Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας, όπου συναντήθηκαν ο Όστιν και ο Πέτκοφ, για μια κοινή συνέντευξη Τύπου, κυματίζοντας βουλγαρικές και ρωσικές σημαίες, ενώ ακούστηκαν να φωνάζουν «Έξω το ΝΑΤΟ».

      Παρόμοιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη και την Πίζα της Ιταλίας, όπου ακτιβιστές ενός μεγάλου ιταλικού συνδικάτου, της USB, αντιτάχθηκαν στην αποστολή όπλων στην Ουκρανία και κάλεσαν την κυβέρνηση να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!