Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

΄Ένα άρθρο ΜΟΝΟ γιά όσους ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ότι τό ανθρώπινο έ μ β ρ υ ο είναι ά ν θ ρ ω π ο ς.

 

.



Νικόλαος Παναγιωτόπουλος Καρδιολόγος


Συζητήσεις για εμβόλια, αποτελεσματικότητα και παρενέργειες.

(Εμβόλια και κύτταρα από εκτρωθέντα έμβρυα) Κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητά τους αλλά και τις παρενέργειές τους. 



Πολλοί είναι αυτοί που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν για λόγους υγείας, ή φοβούμενοι για μελλοντικές επιπτώσεις σε αυτήν. 

Πολλοί είναι αυτοί που εμβολιάστηκαν για να αποφύγουν το πρόστιμο των 100 ευρώ ή το να τεθούν σε αναστολή εργασίας. 

Άλλοι πάλι εμβολιάστηκαν για να μπορούν να μπαίνουν σε εστιατόρια, κινηματογράφους ή θέατρα. 

Και πολλοί βέβαια εμβολιάστηκαν γιατί το έκριναν απαραίτητο για την υγεία τους.


Εμβόλια και κύτταρα από εκτρωθέντα έμβρυα

Μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση φαίνεται ότι το λιγότερο που μας απασχόλησε ήταν, ότι για την Παρασκευή ΟΛΩΝ των διαθέσιμων εμβολίων χρησιμοποιήθηκαν πειραματικά κύτταρα από εκτρωθέντα έμβρυα. 



Η επίσημη θέση της Εκκλησίας σχετικά με τα εμβόλια και κύτταρα από εκτρωθέντα έμβρυα.


Στη συνέχεια κάνει μια αντιεπειστημόνικη διάκριση ανάμεσα στους ιστούς και τα κύτταρα, ενώ περί βιοηθικής ταυτίζεται ακριβώς με την ενημέρωση της επιτροπής εμβολιασμού. 

Είναι αντιληπτό σε όποιον ασχοληθεί πάνω από 5΄λεπτά με το θέμα, ότι κανείς δεν υποστήριξε, ότι στα εμβόλια υπάρχουν ολόκληρα ανθρώπινα έμβρυα.

Αν και όπως είναι πολύ πιθανό υπολείμματά τους μπορεί να υπάρχουν. 

Από τα τέσσερα εμβόλια που κυκλοφόρησαν στην πατρίδα μας, τα δύο (AstraZeneca και Johnson & Johnson) χρησιμοποιούν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές στα στάδια της παραγωγής τους και των επιβεβαιωτικών ελέγχων και τα άλλα δύο (Moderna και Pfizer) μόνο στο στάδιο των επιβεβαιωτικών ελέγχων.

Εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές, εμβόλια και κύτταρα από εκτρωθέντα έμβρυα.

Τα εμβόλια τα οποία κατά το στάδιο της παραγωγής τους χρησιμοποιούν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές, είναι σχεδόν βέβαιο ότι περιέχουν κυτταρικά υπολείμματα από το έμβρυο που εκτρώθηκε, τα οποία δεν είναι δυνατό να απομακρυνθούν 100% κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού [1]. 

Το πρόβλημα βέβαια αφορά τον πειραματισμό σε ανθρώπους που θανατώθηκαν, αν οι υπεύθυνοι πιστεύουν πραγματικά ότι τα έμβρυα είναι άνθρωποι. 

Εδώ να τονιστεί ότι στο παρελθόν οι πειραματισμοί των εμβολίων γίνονταν σε έμβρυα ζώων, συχνά σε πουλερικά ή πιθήκους. 

Για το νέο εμβόλιο της Novavax θα αναφερθούμε αναλυτικά στο επόμενο άρθρο μας.

Οι κυτταρικές σειρές HEK 293 και PER.C6

Ας δούμε λοιπόν τι ισχύει τώρα.

 Ο Δρ. van Der Eb, δημιουργός των δύο κυτταρικών σειρών, HEK 293 και PER.C6, που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή των εμβολίων για τον Covid 19, αναφέρει: «αυτό που θα ήθελα να κάνω λοιπόν είναι να σας περιγράψω πώς και γιατί δημιουργήσαμε δύο διαφορετικές κυτταρικές σειρές ανθρώπινων εμβρύων που έχουν υποστεί μετατροπή από αδενοϊό και ονομάζονται HEK 293 και PER.C6.

Και οι δύο κυτταρικές σειρές δημιουργήθηκαν στο εργαστήριό μου, όπως επίσης και το αρχικό υλικό, τα κύτταρα, παρασκευάσθηκαν από εμένα προσωπικά στο πανεπιστήμιο του Leiden. 

Η κυτταρική σειρά HEK293 παρασκευάστηκε από τον Frank Graham το 1973 με ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα νεφρού που λήφθηκαν από εμβρυϊκό ιστό από εμένα προσωπικά ένα χρόνο πριν από αυτό, έτσι ήταν πιθανότατα το 1972. 

Η ακριβής ημερομηνία δεν είναι πλέον γνωστή. Το έμβρυο, από όσο μπορώ να θυμηθώ, ήταν απολύτως φυσιολογικό. Οι λόγοι για την έκτρωση ήταν άγνωστοι σε μένα. Πιθανόν να τους ήξερα τότε, αλλά χάθηκαν όλες αυτές οι πληροφορίες……..

PER.C6 ,παρασκευή.

Η κυτταρική σειρά PER.C6 παρασκευάστηκε από τους Ron Bout και Frits Fallaux το 1995 από καλλιέργειες εμβρυϊκού αμφιβληστροειδούς που έγιναν από εμβρυϊκό ιστό από εμένα δέκα χρόνια πριν, το 1985…… 

Οπότε απομόνωσα τον αμφιβληστροειδή από ένα υγιές έμβρυο ηλικίας 18 εβδομάδων. Δεν υπήρχε τίποτα παθολογικό όσον αφορά το οικογενειακό ιστορικό και η εγκυμοσύνη ήταν απολύτως φυσιολογική μέχρι τις 18 εβδομάδες.

Ήταν μια προκληθείσα αποβολή που έγινε για κοινωνικούς λόγους, απλώς επειδή η γυναίκα ήθελε να απαλλαγεί από το έμβρυο. 

Η μητέρα ήταν απολύτως φυσιολογική. Έκανε τουλάχιστον δύο παιδιά αργότερα στο ίδιο νοσοκομείο στο Λέιντεν, τα οποία ήταν απολύτως υγιή. Ο πατέρας δεν ήταν γνωστός ούτε στο νοσοκομείο, ήταν άγνωστος, και αυτός ήταν, στην πραγματικότητα, ο λόγος που ζητήθηκε η έκτρωση»[2].

Επομένως, φαίνεται καθαρά ότι για τις κυτταρικές σειρές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των εμβολίων κατά του κορονοϊού, τα κύτταρα ελήφθησαν από υγιή έμβρυα προκλητών, δηλαδή ηθελημένων, εκτρώσεων.

Κάποια έμβρυα αφαιρέθηκαν ζωντανά από τις μητέρες τους…

Για όσους θέλουν τα πράγματα πιο απλά, κάποια έμβρυα αφαιρέθηκαν ζωντανά από τις μητέρες τους και οι επιστήμονες πήραν τα όργανα που ενδιέφεραν, οπότε αυτά πέθαναν. 

Στη συνέχεια με την κατάλληλη επεξεργασία χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα για πειράματα. 





Η κοινωνία μας βέβαια δε συγκινείται από τέτοια. 

Η ακρίβεια, οι μισθοί, οι διακοπές, ο καταναλωτισμός, τα 'σήριαλς', τα τηλεπαιχνίδια, τραβούν περισσότερο το ενδιαφέρον. 

Η πνευματική ηγεσία αδιαφορεί, ή σφυρίζει αδιάφορα. 

Κάποιοι χριστιανοί ηγέτες υποστηρίζουν, ότι το θέμα των εμβολίων είναι ιατρικό και όχι πνευματικό. 

Συγγνώμη αν χάσατε την ώρα σας διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές. Καληνύχτα σας. 
Ίσως ο μεσαίωνας που αναθεματίζουμε ήταν πιο προοδευτικός σε πολλά πράγματα από τον 21ο αιώνα.

[1] Besnard L, Fabre V, Fettig M, et al. Clarification of vaccines: An overview of membrane based technology trends and best practices. Biotechnol Adv. 2016;34(1):1-13.

[2] Meeting transcript; USA FDA: Center for Biologics Evaluation & Research, Vaccines and related biological products advisory comittee, 16/5/2001, https://wayback.archive-it. org/7993/20170404095417 /https:/www.fda. gov/ohrms/dockets/ ac/01/ transcripts /3750t1_01.pdf

Πηγή: Cardiodoctor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!