Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Βγαίνει σιγά - σιγά ΟΛΗ η ΜΠΟΧΑ!O παππούς του Τζώρτζ Μπούς ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ τόν Χίτλερ καί τούς 'Ναζί'. Μαζί μέ τόν Ροκφέλλερ ήταν θ ε ρ μ ο ί ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ της γενετικής κ α θ α ρ ό τ η τ ο ς...


Η δυναστεία των Μπούς στηρίχθηκε στά χρήματα που κέρδισαν "π ο ν τ ά ρ ο ν τ α ς" στόν Χίτλερ.

3 σχόλια:

  1. Αποκλείεται να είναι αλήθειες αυτές ! Δεν πιστεύω τίποτε περί Χίτλερ ! Είναι δυνατόν να πιστέψω πως ο Δεύτερος στην ιεραρχία τού σκότους Ροκφέλερ να χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ ? Ήμουν κι εγώ για πολλά χρόνια μπερδεμένος απ 'αυτά τα <> βιβλία όσπου ξεκίνησε το διαδίκτυο και βρήκα βίντεο μεταφρασμένα τού Χίτλερ κι εξεπλάγην ! Άκουσα αλήθειες και μεγαλείο καρδιάς τού Χίτλερ που δεν φανταζόμουν . Το πόσα χρόνια υπέφεραν από τον Ρότσιλντ , στοίβες νεκρών από πείνα , θηριωδίες σε γυναικόπαιδα κι άλλα πολλά . Οι ζητωκραβιές τού πλήθους που εμφανίζουν τα εβραιοκάναλα , ήταν γιατί τούς γλίτωσε από τον δυνάστη και φονιά Ρότσιλντ . Αφού ελευθέρωσε τούς Γερμανούς , ήθελε να ελευθερώσει κι όλον τον κόσμο . Μιλούσε για τον Χριστό , για τον Θεό , που έφτιαξε τον άνθρωπο ελεύθερο ! Θυμούμαι πως είχα πει βλέποντας όλα τα βίντεο .......αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι Άγιος . Θυσιάστηκε για την ελευθερία τών ανθρώπων ! Το λάθος μου ήταν που δεν τα αποθήκευσα . Όταν ξεκίνησε το ΦΒ κοινοποίησα ένα , και την άλλη μέρα δεν υπήρχε . Δεν υπήρχε πλέον και κανένα βίντεο . Θά 'λεγα , πως αυτός ήταν κι ο λόγος που ξεκίνησε η λογοκρισία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στα εισαγωγικά είχα την λέξη ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ , δεν γνωρίζω πως εξιφανίσθη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην χρησιμοποιείτε τα βέλη για εισαγωγικά, τρώνε κείμενο. Να χρησιμοποιείτε τα κανονικά εισαγωγικά του πληκτρολογίου (").

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!