Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α ακρίδες ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΗΔΗ τό 50% στίς καλλιέργειες στήν ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ( Ακούει κανείς; )

 

Θ ρ ά κ η : Συνεχίζεται η ΕΠΙΔΡΟΜΗ από ακρίδες στην Ανατολική Ροδόπη, που 
κ α τ α σ τ ρ έ φ ο υ ν   τίς καλλιέργειες!!!





Σε απόγνωση είναι οι αγρότες της Ροδόπης, με το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα σμήνη ακριδών που καταστρέφουν τις καλλιέργειες τους.

Οι αγρότες καλούν την πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να βρεθεί ένας τρόπος να αποζημιωθούν για την σοδειά που χάνουν.

3 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα ανθρωπίνως πηγαίνει μόνη της "στον αυτόματο πιλότο", με μόνο τον αληθινό Θεό, χωρίς να υπάρχει πραγματική ανθρώπινη ηγεσία, πολιτική και άλλου τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γραφτό ο Έλληνας να πεινάσει,για να ξαναθυμηθεί ποιος ήταν και τι κατέληξε τελικά να είναι.Είναι μια δοκιμασία που θα περάσουμε κατά πάσα πιθανότητα τους επόμενους μήνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα είναι μόνο η φτώχεια που θα περάσει η Ελλάδα, αλλά θα περάσει και άλλες σκληρότερες θλίψεις (για παράδειγμα, και όχι μόνο, την "επίσκεψη" των Τούρκων). Και όλα αυτά θα συμβούν, για να συνέλθουν οριστικά οι καλοπροαίρετοι (για τους κακοπροαίρετους, σιωπώ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!