Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Μά, ναί! Ήταν καί ο Αλέξης "μας" ΕΚΕΙ !

 

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ
ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ;
ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!
ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ 
ΜΠΟΛΙΚΕΣ 'ΣΕΛΦΙ' ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ....





Κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17/06) στη Βουλή, η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τίτλο «Άρση διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, κατοχύρωση δικαιώματος γάμου για όλα τα πρόσωπα και αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την πρόταση νόμου ικανοποιείται ειδικότερα το εμβληματικό και πάγιο αίτημα της επέκτασης του δικαιώματος σύναψης γάμου, ανεξάρτητα από το φύλο και τα χαρακτηριστικά φύλου, για όλα τα ζευγάρια. 

Η πρόταση νόμου παρέχει αδιακρίτως το δικαίωμα σε κάθε τύπου γάμο, όμως στην πράξη θα μπορεί αυτός να τελείται βασικά υπό τον τύπο του πολιτικού γάμου, ενώ υπό τον τύπο του θρησκευτικού γάμου θα μπορεί να τελείται αποκλειστικά, στην περίπτωση που ένα θρήσκευμα, ή δόγμα, θα τον αποδέχεται.

Το δικαίωμα στον γάμο συνεπάγεται ότι αυτομάτως τα μέρη κάθε είδους ζευγαριών, αποκτούν πλήρως τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται στους συζύγους, και ιδίως μεταξύ αυτών το δικαίωμα τεκνοθεσίας και το δικαίωμα πρόσβασης στις μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ανεξάρτητα από φύλο, χαρακτηριστικά και ταυτότητα φύλου ή σεξουαλικό προσανατολισμό.

Η κυβέρνηση, αν σέβεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ προσώπων και αν αποδέχεται τη διατύπωση του Ψηφίσματος της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 (2021/2679/(RSP)) του Ευρωκοινοβουλίου, ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα είναι ανθρώπινα δικαιώματα, τότε οφείλει να φέρει άμεσα σε συζήτηση και προς ψήφιση την πρόταση νόμου στην ολομέλεια του νομοθετικού σώματος της χώρας” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/syriza-protasi-nomou-gia-epektasi-tou-dikaiomatos-gamou-aneksartita-apo-to-fylo-kai-ta-xaraktiristika-fylou/


ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ...ΚΑΛΤΣΑΣ!


6 σχόλια:

  1. Μάλλον αφελής ερώτηση:
    Τί δ ι δ ά γ μ α τ α τάχα εξάγει τό 'πόπολο' από τέτοιου είδους "παρουσίες", σέ τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" ; ; ;
    Β λ έ π ε ι;
    Σ υ γ κ ρ α τ ε ί;
    Ε ν τ υ π ώ ν ε τ α ι;
    Θ υ μ ά τ α ι ;
    Καί βεβαίως - βεβαίως ΕΙΔΕ καί ΚΡΑΤΗΣΕ στήν μνήμη του (τό 'πόπολο') ΠΟΙΟΙ είναι οι "ανοιχτοχέρηδες" ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ αυτής της "παρελάσεως" ;
    ΠΟΙΕΣ εταιρείες;
    ΠΟΙΟΙ δήμαρχοι;
    ΠΟΙΟΙ οργανισμοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτικές του Σύριζα είναι σαν τους οικοδεσπότες του παρδαλού πανηγυριού,τράνς και γκέι.Θέλω να πιστεύω πως ο ελληνικός λαός αυτή τη φορά δε θα ξεχάσει ούτε τι εστί Σύριζα, ούτε τι εστί ΝΔ, ούτε τι εστί το κιναιδάλ..
    Είμαι αιθεροβάμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Π ι θ α ν ό τ α τ α !
      Αφού "σας διέφυγε εντελώς" τό τί θά πράξει η ευρέως γνωστή - ή μήπως ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ; - εταιρεία που "κ α τ α σ κ ε υ ά ζ ε ι" τά αποτελέσματα από ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ στό Ελλαδιστάν.....

      Διαγραφή
    2. Δε γίνεται να καταργηθεί;Τι λέω τώρα...

      Διαγραφή
  3. Καποιοι απο σας,επιτηδες ξεχνατε το κοπροσκυλο συμβουλο του Μητσοτακη και εναν υφυπουργο του που ητν στην παρελαση,οχι σαν παρατηρητες.Μηπως,μετα απο τον κουβα στο Μακεδονικο,την προδοσια στο Αιγαιο[περιμενετε,ερχεται] ο Κουλης σας ετοιμαζει και αλλη εκπληξη;Υποτακτικος του Σβαμπ δεν ειναι;Γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!