Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Δ ε σ μ ε ύ θ η κ α ν τά ...90.000.000 "ΦΡΑΓΚΑ" του...Φράγκα! ( Δηλαδή, μεταξύ μας τώρα, περίμεναν πρώτα νά .....πεθάνει; )

 



Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) δεσμεύτηκαν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, εκδότη και αρχηγού πολιτικού κόμματος Γιώργου Τράγκα, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις....



...αποτιμώνται πάνω από 90.000.000 ευρώ, καθώς ο αποθανών εκτός από καλός δημοσιογράφος (...), ήταν και εξαιρετικός επενδυτής! 

Οι επενδύσεις του σε μετοχές και ομόλογα απέφεραν πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία συνήθως τα επένδυε σε αγορές ακινήτων.

Ουσιαστικά λοιπόν, «παγώνει» όλη η περιουσία του τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και σε περίπτωση κατά την οποία η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κ α κ ο ύ ρ γ η μ α).

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, περιλαμβάνει 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο ...Μονακό και αυτοκίνητα. 

ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ, ΓΑΛΛΙΑ.

Τα ακίνητα είναι δύο στην Μύκονο, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στό Μονακό (!), ένα στο Παρίσι, ένα στο (λίαν κοσμοπολίτικο & παραλιακό) Σεν Τροπέ! 

ΜΟΝΑΚΟ....


Ακόμη, περιλαμβάνει διαμερίσματα στήν Ουάσινγκτον, στό Μπέβερλι Χίλλς, στό Λάς Βέγκας, στό Μαϊάμι και ένα στο 'Olympic Tower' της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάτταν!!!! 

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!


ΜΑΪΑΜΙ!


ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ, 'ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΑΟΥΕΡ',
5Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ!

Χαρακτηριστικό είναι πάντως, ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.



ΠΟΡΙΣΜΑ 60 ΣΕΛΙΔΩΝ! Δεσμεύτηκε το σύνολο της


 περιουσίας του Γιώργου Τράγκα...



http://ixnos.blogspot.com/2022/06/blog-post_11.html

8 σχόλια:

  1. https://www.planet-today.com/2022/06/spain-admits-spraying-deadly-chemtrails.html?m=1&fbclid=IwAR2sHva2qlNZOOHZAEgBlP7078LAOHKRGpJVbXCmlPq1pnrxzUoyDnoj4jI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μακαρίτης δημοσιογράφος, φαίνεται (με μεγάλη πιθανότητα) ότι ανήκε στην γνωστή φυλή που θέλει να "κυβερνήσει" όλο τον κόσμο.
    Τώρα, στην αιώνια μεταθανάτια ζωή του, σε τι θα τον ωφελήσει η τεράστια επίγεια περιουσία που είχε;
    Ο Θεός να τον ελεήσει, διότι φαίνεται ότι είχε και κάποια καλά στοιχεία στην ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά καλά στοιχεία είχε και μεγάλο αγώνα καλό έκανε εναντίον της Νέας Τάξης ο γενναίος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας που μας θέλουν υπόδουλους με μάσκες και εμβόλια.
      Ο Κύριος να τον συγχωρέσει για τα αμαρτήματα που σαν άνθρωπος έκανε.

      Διαγραφή
    2. δόξα τω Θεώ, επιτέλους κι ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος !!!
      συγχαρητήρια! να είστε καλά, ανώνυμε 2:41 π.μ.
      πήγαμε στους τοξικούς και το δηλητήριό τους, που κρύβονται πίσω από τη μάσκα του ενάρετου.

      Διαγραφή
    3. διόρθωση: πήξαμε όχι πήγαμε

      Διαγραφή
  3. ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ) ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ? ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφεις αρλούμπες 11:49μμ!
      Ο Τράγκας δεν ήταν ποτέ ενταγμένος επίσημα στην ΝΔ για να τον διώξουν όπως γράφεις. Εκανε ανεξάρτητο αγώνα, ελεύθερος σύμφωνα με τα πιστεύω του και την συνείδηση του.

      Διαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ? ΓΑΒ ΓΑΒ! ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!