Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Γέροντας Γ α β ρ ι ή λ, πρός Ένοπλες Δυνάμεις & Ελληνικό λαό! Μήνυμα από το Άγιον Όρος! Διαδώστε το! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 




https://www.youtube.com/watch?v=RvFWFjRScTs&ab_channel=%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%99%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D-ApostoloiEkPeraton

Ο Χρήστος Βασιλειάδης, διαπιστευμένος δημοσιογράφος του ΥΠΕΘΑ ( Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ), κατά την επίσκεψη του στο Άγιον Ορος βρέθηκε και στο κελλί του Γέροντα Γαβριήλ.
Συνομίλησε μαζί του και ζήτησε την ευλογία να καταγράψουμε ένα μικρό πνευματικό μήνυμα για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων αλλά και τον Ελληνικό λαό.
Ο Γέροντας δέχθηκε μετά χαράς και με χαρά σας μεταφέρουμε το μήνυμα του Γέροντα Γαβριήλ από το Άγιον Ορος. Πνευματικό μήνυμα του Γέροντα Γαβριήλ πρός την Πολεμική Αεροπορία, τον Ελληνικό Στρατό, το Πολεμικό Ναυτικό, το Λιμενικό Σώμα, το Πυροσβεστικό Σώμα, Αστυνομικό Σώμα, όλα τα Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδος και όλο τον Ελληνικό λαό.
Ο πνευματικός πόλεμος των χριστιανών και πως θα σωθούμε!
Να έρθουμε πάλι κοντά στον Θεό, να προσευχόμαστε και να μας δίνει ο Θεός την Θεία Χάρη του και το Άγιο Πνεύμα!

3 σχόλια:

  1. Η Αγιότητα του Γέροντα φαίνεται στο ότι δεν τους ανέφερε καθόλου οτι τα σώματα Ασφαλείας υπηρετούν Μισέλληνες εδώ και δεκαετίες...

    Ας λέει τότε την ευχή καθώς βαράει ο ματάς, ας δίνει και λίγο νερό στους πολίτες που πνίγονται από τα χημικά του... Καλές πράξεις
    Ας λέει και την ευχή ο αστυνομικός που μεταχειρίζεται τους υγειονομικούς σαν σκουπίδια, καθώς δεν ήθελαν να τσιμπηθουν και έχασαν την δουλειά τους, ενώ αυτός δεν έκανε το μπολι και δεν έχασε την θέση του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα ΑΛΛΑΞΕΙ η πλειονότητα των πολιτών (αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ από ΣΚΛΗΡΕΣ θλίψεις), ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα αλλάξει και γενικότερα η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομιλία, με θέμα "Άγχος και Ορθοδοξη προσέγγιση". Με τον π. Στυλιανό Καρπαθίου (είναι Δρ. Ψυχίατρος).

    https://www.youtube.com/watch?v=bzV61YsjgkQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!