Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Διαφήμιση εταιρείας στρωμάτων ύπνου, δ ι χ ά ζ ε ι ( ή μήπως ΕΝΟΧΛΕΙ ; ) μέ τίς εικόνες της; ; ;. . . . . ( Σέ τί αποσκοπούν τάχα αυτά; )

 



ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 
ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
 "ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ" ; ; ;


https://www.pronews.gr/koinonia/diafimisi-etaireias-stromaton-ypnou-dixazei-me-tin-eikona-tis/

4 σχόλια:

  1. Λοιπον,σοβαρα τωρα.Επι Καντιωτη θα κατεβαιναν οι θεουσες και θα τα κανανε λαμπογυαλο.Σημερα,τι γινεται;Ακολουθουμε το παραδειγμα του Ιερωνυμου που η μπιζνα ειναι μπιζνα;Τον ειδατε;Μαζευτηκαν ολα τα κορακια στο "μπαλκονι" του για να δουνε πώς θα κοροιδεψουμε τα ζωα της εκκλησιας να τους ψηφισουν.Αλλα οταν φωναζω για την παιδοκτονια της Κεραμεως,πριν τον Λιγναδη,πριν την εξ ισου συνεπιμελεια,πριν τη Μιχαηλιδου,ημουν Μαδουρεος.Φατε τωρα αυτο,μετα τη κτηνοβασια,την νεκροφιλια και αργοτερα θαμπαινετε φυλακη αν ΔΕΝ εκδιδετε τα παιδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιθριδατισμός. Σιγα-σιγά θα το συνηθίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε (5:24 μ.μ.) τά είπες ΟΛΑ!
    Μ ι θ ρ ι δ α τ ι σ μ ό ς!
    Καί στήν συνέχεια τώρα: Θά φταίμε ΟΛΟΙ εμείς άν από εδώ καί στό εξής ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τήν συγκεκριμένη εταιρεία, μή πατώντας κανείς μας στά καταστήματά της γιά αγορά ειδών;
    Αλλά νά ΤΗΡΗΘΕΙ αυτό, όχι νά ξεχασθεί.... Μόνο έτσι θά τό ξανασκεφθούν πολύ - πολύ καλά, άν θά τό επιχειρήσουν πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν τους γυρίζουμε την πλάτη,και να τους αφήσουμε να κάνουνε σεφτέ από τους ανώμαλους;Η πανταχού απούσα κεφαλή της εκκλησίας που βόσκει;Μήπως χρηματίστηκε καλά για να εφαρμόζει τις πολιτικαλ κορέκτ εντολές της κυβέρνησης εγκαταλείποντας τις εντολές των αγίων πατέρων παντελώς;Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε την πλάτη και στην εκκλησία και να συσπειρωθούμε γύρω από φωτισμένους ιεράρχες όπως ο Μόρφου Νεόφυτος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!