Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Δημοσιογράφος - ανταποκριτής στήν Μόσχα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ, ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ, ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 




 

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=6MXKB2nUf20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει μαζέψει ο Ερυθρός Σταυρός όργανα παιδιών στην Ουκρανία του ΝΑΤΟ;
    9 Ιουνίου 2022

    https://expose-news.com/2022/06/09/red-cross-harvesting-organs-in-ukraine/

    Ιστορία της συγκομιδής οργάνων στην Ουκρανία .
    Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει έλλειψη οργάνων δωρητών όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε πολλές άλλες χώρες και η ζήτηση δημιουργεί προσφορά.

    Οι κύριες πηγές οργάνων για το παράνομο εμπόριο είναι χώρες και hotspot του τρίτου κόσμου. Πολλοί ερευνητές σημειώνουν ότι η Ουκρανία έχει γίνει ένα από τα κύρια κέντρα μεταμοσχεύσεων στη μαύρη αγορά τα τελευταία χρόνια.


    Μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, τα προωθούμενα ρωσικά στρατεύματα και οι στρατοί των δημοκρατιών του Ντονμπάς ανακάλυψαν ομαδικούς τάφους, οι οποίοι, κατά πάσα πιθανότητα, περιέχουν τα λείψανα ανθρώπων που σκοτώθηκαν από μέλη των ουκρανικών εθνικών ταγμάτων. Πολλοί από αυτούς πιθανότατα έγιναν θύματα μεταμοσχεύσεων στη μαύρη αγορά.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!