Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Γ. Φίλης: Η λ ί θ ι ο ς, ή π ρ ο δ ό τ η ς, όποιος ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ότι οι Τούρκοι χτίζουν αφήγημα ΕΙΣΒΟΛΗΣ στά νησιά ΜΑΣ ! ! ! ! ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )




3 σχόλια:

  1. Ο βαθιά υπνωμένος και ζαλισμένος (από την συνεχή παραπληροφόρηση) Ελληνικός λαός, θα ξυπνήσει απότομα και με ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ τρόπο, όταν οι Τούρκοι θα υποδουλώσουν με όπλα μερικά μεγάλα (όχι μικρά) Ελληνικά νησιά, για μερικούς μήνες μέχρι να καταστραφούν και οι Τούρκοι σε άλλο πόλεμο (όχι με τους Έλληνες).

    Όλα αυτά έχουν ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ από περισσότερους Αγίους της Εκκλησίας, και δεν μπορούν να διαψευσθούν από κανένα που πουλά ψεύτικες και απατηλές ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι είμαστε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ δεν αποτελεί καμμία εγγύηση. Οι μεγάλοι θα επέμβουν για να σφραγίσουν τα τετελεσμένα, όπως στην Κύπρο μας.
    Έχουμε εμπιστοσύνη μόνο στον καλό Θεό και είμαστε αισιόδοξοι, όχι γιατί είμαστε καλοί, αλλά γιατί μεταξύ μας ζουν αυτοί που σαν μαγιά θα αναμορφώσουν τον πλανήτη, μετά την μεγάλη σφαλιάρα που θα φάει.
    Ο Θεός θα προστατέψει τα αγαπημένα του παιδιά, όπως μας έχει ειπωθεί για παρηγοριά μας στις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν, από τους Αγίους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!