Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Ελεύθεροι α λ ω ν ί ζ ο υ ν οι «τ σ ε κ ο υ ρ ά τ ο ι» ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ! ( Μέ ΑΥΤΑ, κάποιος Τάκης, καθόλου ΔΕΝ ΧΟΛΟΣΚΑΕΙ... )

 


Μια εβδομάδα μετά, με τις εικόνες τους να έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ομάδα των Πακιστανών με τα στιλέτα στην Αθήνα παραμένει ασύλληπτη....

Μπορεί οι φωτογραφίες της οπλισμένης ομάδας των Πακιστανών να προκάλεσαν 'σοκ', αλλά επί της ουσίας, η υπόθεση δεν φαίνεται να προχωρεί. 



Ορισμένοι έχουν προσαχθεί σε τυχαίους αστυνομικούς ελέγχους κατά το παρελθόν, αλλά για τα τσεκούρια και τα μαχαίρια μόνο μετά την αποκάλυψη την περασμένη Δευτέρα των εικόνων σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ε Δ Ω :

https://www.newsbreak.gr/egklima/337735/eleytheroi-alonizoyn-oi-tsekoyratoi/

2 σχόλια:

  1. Εδώ σκέφτονται να μοιράσουν το Αιγαίο οι αλλόφυλοι ,θα κυνηγήσουν την 5η φάλαγγα;Μετά πώς θα μας εκβιάζουν να δεχτούμε τη στρατηγική υποχώρηση που θα μας προτείνουν;Α,ρε κατακαημένε Κολοκοτρώνη,θα τρίζουν τα κόκκαλά σου εκεί που βρίσκεσαι.Οι στρατηγάρες του γλυκού νερού κοιτάζουν το ξεπούλημα της χώρας μας αδρανείς, κρυμμένοι και πάλι πίσω από πολιτικά φουστάνια για να κρύψουν τη δειλία τους ή την εθελοδουλία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού, χωρίς εκπτώσεις"

    Οι Πακιστανικές συμμορίες του δρόμου με τα μαχαίρια και τα τσεκούρια -κυρίως απο το Παντζάμπ- είναι θέμα χρόνου να αναβαθμιστούν σε οπλισμένους μαφιόζους. Ήδη κάποιοι εμπλέκονται και σε μεταφορές λάθρο απο την Τουρκία.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1533092099310211072

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!