Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΜΕΓΑ Θ Α Υ Μ Α στήν Πολεμική Αεροπορία μας ! 'ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ' ! Άγιε Ιωάννη Ρώσε ΠΡΕΣΒΕΥΕ υπέρ της Ελλάδος!

[Από ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ σχόλιο αναγνώστου μας, στόν σύνδεσμό μας: https://odysseiatv.blogspot.com/2022/06/16-6-2022.html#comment-form]



Αληθινό περιστατικό, που έγινε τήν  15/06/22, ημέρα Τρίτη, απο εν Χριστώ αδερφό ιπτάμενο....
Πετούσαν 2 αεροπλάνα της μοίρας μου κοντά στην Καρδίτσα για άσκηση και λίγο πριν γυρίσουν, ο μικρότερος απο τους δύο παθαίνει πολλαπλά ισχαιμικά εγκεφαλικά, στην δεξιά παρεγκεφαλίδα....





Έχει τρομερό ίλιγγο, δεν μπορεί να εστιάσει το βλέμμα πουθενά, ούτε μέσα στα όργανα ούτε έξω και έχει έντονο πονοκέφαλο...


Αυτός λέγεται Ιωάννης.


Στο άλλο αεροπλάνο είναι ο εκπαιδευτής, ο Γιώργος, ο οποίος αρχίζει να του μιλάει δίνοντας του οδηγίες και προσπαθεί άμεσα να τον βοηθήσει να συνέλθει.


Ο Γιάννης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εκτελεί στα τυφλά ότι του λέει ο Γιώργος...


Ο Γιώργος αποφασίζει να γυρίσουν για προσγείωση κ του λέει "Κάνε το σταυρό σου και ζήτα απο τον Αγιο Ιωάννη τον Ρώσο να σε προσγειωσει"...


Ο Γιάννης αφήνει τα χειριστήρια, κάνει με μεγάλη δυσκολία το σταυρό του κ πιάνει ένα φυλαχτό που έχει στην τσέπη του...


10' μετά ο Γιάννης προσγειώνεται κανονικά στον Βόλο χωρίς να βλέπει σχεδόν τίποτα, ακούγοντας μόνο τις οδηγίες του Γιώργου...


Σβήνει το αεροπλάνο στον διάδρομο και λιποθυμάει...
Ο μοίραρχος μας που είναι και αυτός πολύ πιστός άνθρωπος, τον έβγαλε κλαίγοντας από το 'κόκπιτ' αγκαλιά...



Ο Γιάννης αμέσως πήγε στο νοσοκομείο του Βόλου και απο αύριο θα μεταφερθεί στο ΓΝΑ για περαιτέρω εξετάσεις...


Είναι πολύ καλά απο προχθές το βράδυ...


Για όσους γνωρίζουν οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι ανθρωπίνως αδύνατο να προσπεραστούν...


Ο ίδιος ο Γιάννης δεν ξέρει πώς προσγειώθηκε....


Τον πήρε λέει ένα χέρι και τον κατέβασε...


Ο Χριστός, η Παναγία κ οι άγιοι μας είναι ολοζώντανοι... αυτό μπορεί να το λέμε συχνά με τα λόγια, αλλά όταν το ζήσεις  σ υ γ κ λ ο ν ί ζ ε σ α ι !!!!!!


Ευχαριστώ τον Θεό που μας μιλάει τόσο ζωντανά !


Προς δόξαν Θεού......κ του Αγ Ιωάννη του Ρώσου!!!


Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάρα μόνο τον Θεό !

Ανώνυμος17 Ιουνίου 2022 - 5:54 μ.μ.

3 σχόλια:

  1. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ". (17 Ιουν 2022).

    “Για την ίδρυση της επίγειας Χριστιανικής Εκκλησίας μίλησε ο Γέροντας Γεώργιος και για το σημερινό κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με τους πρώτους Χριστιανούς. Πολλοί μιλούν για τον Θεό ότι είναι αγάπη, ότι είναι επιεικής, θα αναφέρει ο Γέροντας Γεώργιος, αλλά το γεγονός του θανάτου του Ανανία και της Σαπφείρας από το Άγιο Πνεύμα λόγω του ψεύδους τους, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία επιείκια στο ψέμα. Οι άνθρωποι θα φέρουν τον αντίχριστο, γιατί το ψέμα, η ακαταστασία, η βρωμιά που έχει κυριεύσει τον κόσμο θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα τον ερχομό του κατά παραχώρηση Θεού.
    Τέλος ο Γέροντας Γεώργιος έθιξε την αναφορά του Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, που ανέφερε ότι ο Άγιος Πορφύριος ήταν αποκομμένος από την Εκκλησία και ότι κάποια στιγμή είχε εισχωρήσει για λίγο στον "ζήλο".…”

    https://www.youtube.com/watch?v=F3jZefhTlhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέγα το όνομα της Αγίας Τριάδος.Κάτι τέτοια περιστατικά δίνουν κουράγιο και θάρρος στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό κι ενισχύουν την Πίστη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πολύ σωστά τά γράψατε, γι' αυτό καί τό ιστολόγιό μας επιλέγει καί παραθέτει όσο μπορεί περισσότερα ανάλογα συμβάντα καί περιστατικά πρός οικοδομή όλων μας!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!