Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ! 'Ρrive club' στο Los Angeles, σερβίρει φαγητά από .....ανθρώπινο κρέας!!!!! ( "ΕΓΚΛΗΜΑ καί ΤΙΜΩΡΙΑ", δέν λέει ο τίτλος βιβλίου του Φ.Ντοστογιέφσκυ; )

 

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,
ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ.....
(Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΡΕΝΑ....)



http://www.cannibalclub.org/index.html

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα,
το συγκεκριμένο 'prive club' στο Los Angeles, σερβίρει φαγητά από ....ανθρώπινο κρέας!!!

Διαβάζουμε στο αμερικανικό 'site': 

«Ειδικευόμαστε στην παρασκευή ανθρώπινου κρέατος… το Cannibal Club σας φέρνει μια τέλεια παρουσίαση της πειραματικής κουζίνας, στα ραφιναρισμένα (!!!!!!!) πιάτα της πολιτιστικής 'ελίτ' του Λος Άντζελες! 

Οι μεγάλοι 'σεφ', μας έρχονται από όλον τον κόσμο για την ευκαιρία να ασκήσουν την τέχνη τους, χωρίς συμβιβασμούς και συμβατικότητες....

Η ξεχωριστή μας πελατεία περιλαμβάνει διάσημους σκηνοθέτες, ανθρώπους της διανόησης, και καλλιτέχνες που έχουν αγκαλιάσει τα ιδανικά της διαφώτισης της ελεύθερης έκφρασης και της εκλογίκευσης. 

Οι νύχτες εκδηλώσεων, οι avant-garde καλλιτέχνες, οι αγαπημένες 'περσόνες' της λογοτεχνίας και μουσικοί που σπάνε τα πρότυπα (;;;;....), ψυχαγωγούν τους καλεσμένους μας".

4 σχόλια:

  1. Είπε ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (+2015):

    Κάποιοι πολύ πλούσιοι (στο εξωτερικό), ετοίμασαν υπόγειους χώρους που είναι εφοδιασμένοι με πολλά επίγεια αγαθά, για να κλειστούν εκεί μέσα και να "σωθούν" όταν θα γίνουν τα μεγάλα επίγεια θλιβερά γεγονότα. Όσοι θα κλειστούν εκεί μέσα για να "σωθούν", θα ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ (θα έλξουν) εκεί μέσα τον θάνατο και θα πεθάνουν εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κύριος ας μας λυπηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι έχει αποφασίσει ο Θεός για την ανθρωπότητα αυτό ας γίνει. Γενηθήτω το θέλημά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να προστατεύσει την δημιουργία του εύχομαι. Υπάρχει πολύ μεγάλη σαπίλα στην ανθρωπότητα και ο Θεός θα ξεχωρίσει την ήρα από το σιτάρι. Τώρα είναι η ώρα της εκκαθάρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!