Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Τ Ρ Ο Μ Ο Σ απ’ τους 150 λαθρομετανάστες, που ....προελαύνουν ( μέ ΑΝΕΣΗ καί ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ! ) στο χωριό Πετρόλοφος ΣΟΥΦΛΙΟΥ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 




Φ ό β ο ς   επικρατεί καί στά 

χωριά

 της ορεινής περιοχής του

 Σουφλίου, από τους  δ ε κ ά δ ε ς 

και

 σε κάποιες περιπτώσεις

 ε κ α τ ο ν τ ά δ ε ς

 λαθρομετανάστες

 που… προελαύνουν  

α ν ε ξ έ λ ε γ κ τ α.



Είναι χαρακτηριστικό το ΒΙΝΤΕΟ που έστειλε στο evros-news.gr, μουσουλμάνος κάτοικος του ορεινού χωριού Πετρόλοφος, που βρίσκεται στα όρια των νομών Έβρου και Ροδόπης και ανήκει στο δήμο Σουφλίου. 

Περίπου 150 λαθρομετανάστες περνούν κοντά στο σπίτι όπου μένει ο ίδιος και η οικογένεια του με μικρά παιδιά και φυσικά… τρέμουν μήπως και πλησιάσουν, αφού στο χωριό δεν μένουν τόσοι κάτοικοι όσοι είναι αυτοί που κινούνται λίγο πιο μακριά.

1 σχόλιο:

  1. Και όλως τυχαίως όπως πάντα σχεδόν είναι άρρενες στρατεύσιμης ηλικίας.Και μετά από όλα αυτά,θέλουν να με πείσουν ότι δεν υπάρχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδας και ότι είναι κακομοίρηδες που έφυγαν από τον πόλεμο.Ρωτάω λοιπόν:Τις γυναίκες ,αδερφές,κόρες και μανάδες τους τις άφησαν να πολεμήσουν στη θέση τους οι ριψάσπιδες;Μάζεμα και πνίξιμο στον πάτο του Αιγαίου ή σφαίρα και τροφή για τα σκυλιά.Ούτως ή άλλως τουρκοι πράκτορες ή πακιστανικά τσιράκια τους είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!