Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

3.000.000.000.000 (τρίς!) ρούβλια, οι ΕΞΑΓΩΓΕΣ πολεμικού Υλικού της Ρωσίας!!!! ( Χαλαρότατος ο Βλαδίμηρος... )

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε τήν Δευτέρα 15η Αυγούστου, ότι η Μόσχα εκτιμά τους δεσμούς της με τις χώρες της Νότιας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής και είναι έτοιμη να προσφέρει σύγχρονα όπλα στους συμμάχους της.


"Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τους τελευταίους τύπους όπλων, από μικρά όπλα έως τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό έως πολεμική αεροπορία και μη επανδρωμένα αεροσκάφη", δήλωσε ο Πούτιν.



Τα συμβόλαια της Ρωσίας για εξαγωγές όπλων ανέρχονται σε 3 τρισεκατομμύρια ρούβλια (!), ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της κρατικής εταιρείας «Rostec» Σεργκέϊ Τζεμέζοφ.

Ο Σεργκέι Τσεμεζόφ είπε, ότι το μεγαλύτερο μέρος των συμβάσεων εξαγωγών της 'Rosoboronexport'. πέφτει στην αεροπορία, ακολουθούμενη από συστήματα αεράμυνας, καθώς και όπλα για τις χερσαίες δυνάμεις και το ναυτικό.

1 σχόλιο:

  1. 48 δις ευρώ είναι. Σε πόσα χρόνια όμως; Και ποιά είναι τα υπερσύγχρονα όπλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!