Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

“Π ι σ τ ο ί” γιά τήν ...'κάμερα' καί μόνο! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

ΕΙΘΕ Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΝΑ
ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ!

Στήν μεγάλη γιορτή στην Τήνο καί κατά την διάρκεια της περιφοράς της Ιερής Εικόνος, εθεάθη να παρίσταται μαζί με άλλους για λίγο και ο Πρωθυπουργός, έχοντας πλησίον του και υπουργό, μή δυνάμενοι αμφότεροι κυρίως ο Μητσοτάκης να κρύψουν τον εκνευρισμό τους, γιά τήν αγγαρεία παρακολούθησης της υπαίθριας καθιερωμένης ολιγόχρονης δοξολογίας, συν την εμπνευσμένη ομιλία προς τιμήν της μεγάλης γιορτής.



Τί ήθελαν να πάνε και ο ένας και ο άλλος αφού έβγαζε μάτι η πνευματική τους απουσία από τα λεγόμενα; 

Και ο φακός της κρατικής τηλεόρασης, να επιμένει συνεχή λήψη της αδιαφορίας τους, ίσως για να γίνει πλήρως κατανοητό στους τηλεθεατές το τί συμβαίνει.

πηγή

8 σχόλια:

  1. Ή,πώς ξεπλενει και αβανταρει το πουλημενο παπαδαριο εναν στυγνο εγκληματια.Δεν πιστευω να χαχηκε η εικονα;Κυκλοφοραν και μακρυχερηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οἱ Λυκοποιμένες ἐπέτρεψαν σὲ ἀφορισμένο νὰ εἰσέλθῃ σὲ ἱερὸ Ναό καὶ μάλιστα νὰ «προσευχηθῇ»! Κατάφορη περιφρόνηση τῶν ἱερῶν κανόνων. Αἱρετικὴ πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιον πρωθυπουργό αξίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρεθήκαμε τους τελευταίους μήνες τους Θεομάχους και αγύρτες βουλευτές και βουλευτίνες να μοστράρουν μπροστά μπροστά στους ναούς, δίπλα στους δεσπότες, κοιτώντας συνέχεια αν τους τραβά η κάμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΧΡΥΣΟΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ MOATSO. ΘΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΤΟΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ Ο MOATSO ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτυπώσιμα: Πότε βάζω -αι και πότε -ε στα ρήματα

      https://skeftomaikaigrafo.blog/2021/03/11/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CF%89-%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1/

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!