Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ» (THE GREEK RESET) - 2ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 








2 σχόλια:

  1. Καλώς επιστρέψατε !

    Είθε το κλείσιμο του 2022 και το νέο έτος ( 2023 ) να φέρει για εσάς, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι :

    1) ακόμη μεγαλύτερη θέρμη και αποφασιστικότητα στον αγώνα σας.

    2) Μπορεί να προσφέρει μια εύθυμη νότα η αναφορά σε ψαλίδια χειροκίνητα ή μη, αλλά καλό θα ήτανε να σταματήσετε να αναφέρεστε στον πόλεμο του Youtube και στις καταμετρήσεις των θεάσεων. Θυμίζετε κακομαθημένα "παλληκάρια", "λεβέντες" και "αρχόντισσες" που κάνουν μεγάλο θέμα τις όποιες καταμετρήσεις παρακαλώντας για κουμπάκια "εγγραφής", "μου αρέσει" και "καμπανάκι, με ή δίχως ειδοποιήσεις" !

    Η συνεχιζόμενη αναφορά σε θεάσεις και υπόγειο πόλεμο, του κατά τα άλλα "δημοκρατικού” Youtube, επιτρέπει σε σκεπτικιστές να αναρωτιούνται περί των πραγματικών σας προθέσεων. Είτε υποκρύπτει, η συνεχιζόμενη αναφορά, μια κεκαλυμμένη ματαιοδοξία είτε υποβόσκουσα πολιτική επιδίωξη. Είχα την εντύπωση πως επιθυμείτε - μονάχα - την αφύπνιση του Ελληνικού Έθνους και την υπεράσπιση της χειμαζόμενης Ορθοδοξίας μας. Αν υπάρχει / ουν άλλες ατζέντες, παρακαλώ ενημερώστε και εμάς ώστε είτε να αποχωρίσουν όσοι το επιθυμούν είτε οι υπόλοιποι να συνδράμουμε ακόμη περισσότερο κατόπιν υποδείξεων...

    3) ισάξια – αν όχι μεγαλύτερη – τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα στον V ανάλογη του κ. Βασιλειάδη ! Είναι τουλάχιστον Γ Ε Λ Ο Ι Ο να προσφωνείς αγαπητέ Άγγελε τον V ως “συνεργάτη δίχως όνομα” ! Παρακαλείτε, αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη, ας απαντήσει παρακάτω. Και αναφέρομαι στην τόλμη και το θάρρος θεωρώντας τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ κρίνοντας και από το τρίχωμα της κεφαλής που εμφανέστατα κατέδειξε η προηγούμενη εκπομπή ! Δεν γνωρίζω το όνομα σου “συνεργάτη” αλλά τουλάχιστον διάλεξε ένα από την πλούσια ονοματολογία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Δημήτριος, Γεώργιος, Ιωάννης, Στυλιανός, Νικόλαος, Κωνσταντίνος είναι ορισμένα ώστε να διαλέξεις έστω για τους τύπους και να μην γελοιοποιείται πρωτίστως ο παρουσιαστής προσφέροντας παράλληλα άφθονο γέλιο στους πολεμίους της “Οδύσσειας TV” και των “Εθνικών Φυλάκων” και προβληματισμό στους όποιους εναπομείναντες…

    "V", μιλάς για Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια αλλά πρέπει – επιτέλους – να ελέγξεις την ύπαρξη / μέγεθος των βασικών γενετήσιων αδένων που πρέπει να συντροφεύουν όσους τολμούν να ομιλούν και να υπερασπίζονται τέτοιες έννοιες και μεγέθη και μετά να χάνεσαι σε μάσκες και μοντάζ… Μεγαλύτερο παράδειγμα από τον κ. Βασιλειάδη, δεν μπορείς να έχεις ! Όταν φοβάσαι να εμφανιστείς στην ηλικία που είσαι, πιθανότατα συνταξιούχος και με λυμένα τα βιοποριστικά σου προβλήματα, μπορείς και ομιλείς για “Ελεύθερον το εύψυχον” σε φτωχοποιημένους ομοεθνείς που παλεύουν να μην χάσουν το σπίτι τους και να κρατήσουν ζωντανή την ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους ?!!?!?

    Με συγχωρείτε που δεν έγινα πιο ωμός στην “πιπεράτη” περιγραφή αλλά διαισθάνθηκα την πικρόχολη πένα του “Ιωάννη Καποδίστρια” όταν περιποιείται τον οποιονδήποτε δεν τον “γλείφει” ή τολμά να αναφερθεί σε κακώς κείμενα αδιαφορώντας / αδυνατώντας ο τελευταίος να αποκωδικοποιήσει ενίοτε το πραγματικό / ουσιαστικό περιεχόμενο των εκάστοτε σχολίων…

    Εμπρός “Ιωάννη Καποδίστρια”….δείξε μας τι ακριβώς κατάλαβες από τα παραπάνω ώστε είτε να συνεχίζω να είμαι χρήσιμος – και όχι πάντοτε αρεστός – είτε να αποχωρήσω και να σας αφήσω σε ένα blog όπου θα μπορείτε ανενόχλητοι να εκθειάζεται αλλήλους αγναντεύοντας το δένδρο και χάνοντας το δάσος….

    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους μας. Καλή λευτεριά αδέρφια.

    ΥΓ 'Οπως και να σε λένε συμπαθέστατε, κατά τα άλλα, φοβισμένε πρώην μασκοφορεμένε Έλληνα, εύχομαι να έχεις την ευρύτητα πνεύματος και ψυχής ώστε να "πιάσεις" την συχνότητα που εκπέμπω και να πράξεις όπως σου υποδεικνύει η καρδιά σου... και όπως λέει και ο Κασταμονίτης "όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται" !
    ΥΓ2 Καλή λευτεριά από τους φόβους που κρύβεις στην καρδιά.....καλώς να ορίσεις στο κόσμο των τρελλών, των ολίγων μα ανυπότακτων και στα τρελλά τους όνειρα δοσμένων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης ο Κασταμονιτης λεει:"σε οποιον αρεσει.σε οποιoν δεν αρεσει,Nickelodeon"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!