Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

'Washington Post': ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πανδημία των ανεμβολίαστων! – Π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ ο ι οι εμβολιασμένοι, που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από 'Covid' ! ! ! !....


Για πρώτη φορά, η πλειοψηφία των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό, έχουν λάβει τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβολίου.

Όπως αναφέρει η Washington Post το 58% των θανάτων από κορωνοϊό τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν λάβει την ενισχυτική δόση, σύμφωνα με ανάλυση που διεξήχθη για το The Health 202 από τη Cynthia Cox, αντιπρόεδρο του Kaiser Family Foundation, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα Washington Post, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς όλων εκείνων, που χαρακτήριζαν ως θεωρίες συνωμοσίας τις αναφορές για την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων σκευασμάτων.


Είναι μια συνέχεια μιας ανησυχητικής τάσης που εμφανίστηκε το 2021.

Καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν και εμφανίστηκαν νέες παραλλαγές, το ποσοστό των θανάτων των ατόμων που εμβολιάστηκαν αυξάνεται σταθερά.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από κορωνοϊό.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήταν έως και 42 τοις εκατό, σύμφωνα με τους Fenit Nirappil και Dan Keating.

ADVERTISING

Τώρα δεν είναι η πανδημία των ανεμβολίαστων

«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», είπε η Cox στο The Health 202.

Το να είσαι ανεμβολίαστος εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για θάνατο από covid-19. 

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και μια ανάλυση που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων υπογραμμίζει την ανάγκη λήψης τακτικών αναμνηστικών βολών για να διατηρείται χαμηλός ο κίνδυνος θανάτου από τον κορωνοϊό, ειδικά για τους ηλικιωμένους.

Ο Anthony Fauci ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες του έθνους, χρησιμοποίησε την τελευταία του ενημέρωση στον Λευκό Οίκο πριν από τη συνταξιοδότησή του τον Δεκέμβριο για να παροτρύνει τους Αμερικανούς να λάβουν τις επικαιροποιημένες ενισχυτικές δόσεις για την Omicron.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμένοι για Covid αποτελούν την πλειονότητα πλέον του αμερικανικού πληθυσμού και όχι μόνο αλλά τα εμβόλια χάνουν την ισχύ τους έναντι του ιού με την πάροδο του χρόνου και εμφανίζονται παραλλαγές που είναι πιο ικανές να αντισταθούν.

2 σχόλια:

  1. 72 Γερουσιαστές και μέλη της Βουλής εξαργύρωσαν μια επιταγή από τη Pharma πριν από τις εκλογές του 2020. Μόνο η Pfizer συνεισέφερε σε 228 νομοθέτες. Συνολικά, η Pharma δώρισε 14 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι 50 μεγαλύτεροι δωρητές έδωσαν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αυτοί οι άνθρωποι κατέχουν την Ουάσιγκτον - εμείς δεν το έχουμε!

    https://twitter.com/DietHeartNews/status/1595420655897391105?cxt=HHwWgsCt4caoiaQsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεολογική ερμηνεία του DNA-mRNA και το … μπόλι!

    https://tasthyras.wordpress.com/2022/11/23/%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-dna-mrna-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!