Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

«Δ ο λ ο φ ό ν η σ ε ς 83.000 Δανούς μέ τέ emβόλια»!!! Kακός Χ Α Μ Ο Σ μέ τήν πρωθυπουργό της Δανίας!!! Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Για την ώρα, τους προστατεύει η ασφάλεια…


Ο Kent Nielsen, ο επικεφαλής του δανικού πολιτικού κόμματος Frihedslisten (Λίστα Ελευθερίας), σχετικά πρόσφατα αντιμετώπισε την πρωθυπουργό Mette Frederiksen για την υποστήριξή της και την προώθηση των λεγόμενων «εμβόλια Covid».Η νεοεκλεγείσα 44χρονη πρωθυπουργός είπε, σύμφωνα τον Νίλσεν, ότι 83.000 Δανοί έχουν πεθάνει από τα εμβόλια και περισσότεροι από 150.000 έχουν τραυματισθεί! 

Η Mette αρνήθηκε να απαντήσει στον Nielsen, ο οποίος δέχθηκε σωματική επίθεση και απωθήθηκε από την ασφάλειά της, αναφέρει το 9 For News .

«Πώς αισθάνεστε για το γεγονός ότι λέγατε ψέμματα για την ασυλία για ένα χρόνο», ερώτησε και μετά η ασφάλεια του έδωσε εντολή να κρατήσει αποστάσεις.


«Πώς μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ γνωρίζοντας ότι βλάπτεις και σκοτώνεις Δανούς;» ερώτησε ο Νίλσεν. «Πρέπει να νιώθεις ένοχη, Μέτε».

Η πρωθυπουργός έμεινε  ε ν τ ε λ ώ ς  σιωπηλή....

 

scr

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5%cf%82-83-000-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1/

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα μία εξόχως Κ Α Υ Τ Η είδηση από τήν Δανία αυτήν τήν φορά, που όμως ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ γιά πολλοστή φορά στό Ελλαδιστάν....
    Προσέξατε τήν βαθιά π ε ρ ι φ ρ ό ν η σ η (καί αποστροφή) αυτής της κυρίας πρός τόν πολίτη, που της φώναζε τίς καταγγελίες περί χιλιάδων αθώων νεκρών Δανών;
    Καί μετά βεβαίως - βεβαίως ανέλαβε η ...Αστυνομία νά εξακριβώσει ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο ...ΘΡΑΣΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!