Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

«Δ ο λ ο φ ό ν η σ ε ς 83.000 Δανούς μέ τέ emβόλια»!!! Kακός Χ Α Μ Ο Σ μέ τήν πρωθυπουργό της Δανίας!!! Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Για την ώρα, τους προστατεύει η ασφάλεια…


Ο Kent Nielsen, ο επικεφαλής του δανικού πολιτικού κόμματος Frihedslisten (Λίστα Ελευθερίας), σχετικά πρόσφατα αντιμετώπισε την πρωθυπουργό Mette Frederiksen για την υποστήριξή της και την προώθηση των λεγόμενων «εμβόλια Covid».



Η νεοεκλεγείσα 44χρονη πρωθυπουργός είπε, σύμφωνα τον Νίλσεν, ότι 83.000 Δανοί έχουν πεθάνει από τα εμβόλια και περισσότεροι από 150.000 έχουν τραυματισθεί! 

Η Mette αρνήθηκε να απαντήσει στον Nielsen, ο οποίος δέχθηκε σωματική επίθεση και απωθήθηκε από την ασφάλειά της, αναφέρει το 9 For News .

«Πώς αισθάνεστε για το γεγονός ότι λέγατε ψέμματα για την ασυλία για ένα χρόνο», ερώτησε και μετά η ασφάλεια του έδωσε εντολή να κρατήσει αποστάσεις.


«Πώς μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ γνωρίζοντας ότι βλάπτεις και σκοτώνεις Δανούς;» ερώτησε ο Νίλσεν. «Πρέπει να νιώθεις ένοχη, Μέτε».

Η πρωθυπουργός έμεινε  ε ν τ ε λ ώ ς  σιωπηλή....

 

scr

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5%cf%82-83-000-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1/

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα μία εξόχως Κ Α Υ Τ Η είδηση από τήν Δανία αυτήν τήν φορά, που όμως ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ γιά πολλοστή φορά στό Ελλαδιστάν....
    Προσέξατε τήν βαθιά π ε ρ ι φ ρ ό ν η σ η (καί αποστροφή) αυτής της κυρίας πρός τόν πολίτη, που της φώναζε τίς καταγγελίες περί χιλιάδων αθώων νεκρών Δανών;
    Καί μετά βεβαίως - βεβαίως ανέλαβε η ...Αστυνομία νά εξακριβώσει ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο ...ΘΡΑΣΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!