Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κορυφαία Αμερικανίδα ιολόγος, ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ του εμβολίου 'COVID', ΠΕΘΑΝΕ ....Ξ Α Φ Ν Ι Κ Α !

 




https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bc/

1 σχόλιο:

  1. "Κορυφαία Αμερικανίδα ιολόγος" και ΜΑΥΡΗ ή ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, γιατι στην Αμερικη υπαρχει κατι που λεγεται affirmative action ητοι και κοντολογις "ποσοστοση" δηλ. παρτην κι αυτην/αυτον στην Ιατρικη γιατι απλα ξερει να χειριζεται το μολυβι και να κανει μουτζαλιες. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει απο καποιον λογικο ανθρωπο και "αντιστροφος φυλετισμος" (ρατσες εχουν τα σκυλια και οι γατες) εναντιον της Λευκης φυλης.
    Με την ιδια τακτικη αυτου του ειδους οι φοιτητες περνανε και τα ακαδημαϊκα ετη και γινονται ....ιατροι και λοιποι επιστημονες.
    Δυστυχως η εν λογω "ποσοστοση" εχει εισβαλει σε ολες τις ταξεις της κοινωνιας και οχι μονο στην Αμερικη πια. Ειναι οπως οι...."αριστοι" των Μητσοτακη και Τσιπρα που βλεπουμε να σαπιζουν την Ελληνικη κοινωνια με την αγραμματοσυνη τους και την ροπη τους στην κλεψια, στην ανωμαλια και την προδοσια εναντιον του Ελληνικου Εθνους.
    Οτι σαπιλα ξετυλισεται σημερα μπροστα στα ματια μας (μην αναφερω περιστατικα και γεγονοτα) ειναι προϊον των ...αριστων στην προκειμενη περιπτωση του Μητσοτακη.
    Αυτα με την "κορυφαια" αμερικανιδα ιολογο, η οποια θα συνεισεφερε πιο πολλα στην κοινωνια που ζει αν ταϊζε καποια μαϊμου και καθαριζε το κλουβι της σε καποιον ζωολογικο κηπο.

    Με σεβασμο στο δικαιο ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!