Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

" Άν είναι αλήθεια, ζούμε δ α ι μ ο ν ι κ ά πανηγύρια " - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ;


Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α, ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

Οι έρευνα για τους παθογόνους παράγοντες σε λοιμώξεις του αναπνευστικού και ο ιός που σκοτώνει το 80% όσων προσβληθούν - Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν τους Ουκρανούς σε «ινδικά χοιρίδια», επισημαίνει αξιωματούχος των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων...


Στην Ουκρανία, υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, έγιναν και εξακολουθούν να πραγματοποιούνται δοκιμές παθογόνων μολυσματικών παραγόντων σε στρατιωτικό προσωπικό, δήλωσε ο Igor Kirillov, επικεφαλής του σώματος αντιμετώπισης ραδιενεργών, χημικών και βιολογικών απειλών των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε δηλώσεις που πραγματοποίησε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.


«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η διεξαγωγή, υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, πειραμάτων με αντικείμενο βιολογικούς παράγοντες μολυσματικών ασθενειών και τοξικών χημικών παραγόντων σε Ουκρανούς στρατιώτες και ψυχικά ασθενείς, που είναι από τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών», σημείωσε .

Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν τους Ουκρανούς σε «ινδικά χοιρίδια», επισημαίνει ο Ρώσος αξιωματούχος.


Κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, υπενθύμισε ο στρατηγός, ανακαλύφθηκαν δεδομένα για την εφαρμογή από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων κατά παράβαση του πρώτου και τέταρτου άρθρου της Σύμβασης για την Απαγόρευση Ανάπτυξης, Παραγωγής και Αποθήκευσης βιολογικών Όπλων και για την καταστροφή τους (BTWC).


Ανάλυση των εγγράφων που εντοπίστηκαν σε εργαστήρια της Ουκρανίας δίνει λόγους να πιστεύουμε ότι αναπτύσσονταν βιολογικά όπλα κοντά στα ρωσικά σύνορα, τόνισε ο Kirillov.

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!