Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

....ΨΗΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ!!!! Γερμανοί πολίτες, Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Υ Ν τό 'μικροτσίπ' των ταυτοτήτων τους, γιά νά μήν τούς π α ρ α κ ο λ ο υ θ ο ύ ν !!!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικες ταυτοτητες
...ΨΗΤΑ 'ΤΣΙΠΑΚΙΑ',
MADE IN GERMANY!!!!
ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ XΡΗΣΙΜΟ....

Η Γερμανική κοινωνία εξοργίστηκε, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των Η.Π.Α. ('N.S.A.') έχει κάνει αρκετές υποκλοπές πολιτών στήν χώρα τους.


Οι ανησυχίες για την ασφάλεια της ιδιωτικής τους ζωής είναι τέτοια που ορισμένοι Γερμανοί έχουν ανεβάσει βίντεο στο YouTube, που εξηγούν πώς να καταστρέψουν το μικροτσίπ που βρίσκεται μέσα στις ταυτότητες χρησιμοποιώντας τον φούρνο μικροκυμάτων!...

Παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί του βίντεο προειδοποιούν για την μη νομιμότητα της διαδικασίας.



Τον περασμένο Αύγουστο ένας άνδρας 29 ετών συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με την κατηγορία ότι κατέστρεψε εσκεμμένα το γερμανικό δελτίο ταυτότητας του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο κρατούμενος εξήγησε ότι θέρμανε το διαβατήριό του για να εμποδίσει την επιτήρηση του από την 'N.S.A'.

Ο Γερμανός πολίτης που κατέστρεψε εσκεμμένα το γερμανικό δελτίο ταυτότητας του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, πρέπει να πληρώσει πρόστιμο, ή να εκτίσει ποινή φυλάκισης για παράνομη τροποποίηση των επισήμων εγγράφων. 

Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, τα προσωπικά έγγραφα ταυτότητας είναι κρατικές.

Τα 'μικροτσίπς' εφαρμόζονται σε όλα τα γερμανικά δελτία ταυτότητας από το 2010 και, παρ΄όλο που η Γερμανική Κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι το μέτρο αυτό προκαλεί πολλές αντιδράσεις, άν και οι μελέτες έχουν δείξει ότι το μικροτσίπ χρησιμοποιείται για να κατασκοπεύει τους Γερμανούς πολίτες.

Μια έρευνα του 2014 δείχνει, ότι σχεδόν το 40% των Γερμανών πιστεύουν ότι η αύξηση της ψηφιοποίησης και ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ απειλεί το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.

Το χάραγμα του αντίχριστου πλησιάζει και όποιος δεν συμμορφώνετε με τα σχέδια της Νέας τάξης Πραγμάτων, είτε θα φυλακίζεται, είτε θα πρέπει να καταφύγει σε κάποιο βουνό.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!