Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ρωσία κατά Καναδά γιά τούς 'LGBTQ' : «Υ π ά ρ χ ε ι ο ΑΝΔΡΑΣ, η ΓΥΝΑΙΚΑ καί τά ΠΑΙΔΙΑ! – Αυτό ο ν ο μ ά ζ ε τ α ι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ » ! H Οττάβα ....ε ν ο χ λ ή θ η κ ε γιά τήν ρωσική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της προπαγάνδας γιά τίς… μή παραδοσιακές σχέσεις!


Αθαμάνας:  Διάφορες προφητείες Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας, μάς ενημερώνουν γιά τό  ο ι κ τ ρ ό  ΤΕΛΟΣ της Αμερικανικής Ηπείρου γενικότερα καί ειδικότερα γιά τό  ο ι κ τ ρ ό τ α τ ο ν  τέλος των Η.Π.Α.  


Ο Καναδάς, από κράτος κάποτε αξιοσέβαστο, ανθρώπινο και πολιτισμένο, μετετράπη, με τη βοήθεια και των εκεί τρισάθλιων πολιτικών του (Τρυντώ = ο Καναδός Κούλης) σε ένα άθλιο προτεκτοράτο, σε μια Πολιτεία των Η.Π.Α.  Θα υποστεί δυστυχώς τις συνέπειες…

Η Ρωσία σήμερα αποτελεί, όχι μόνο την μοναδική Ορθόδοξη Δύναμη, αλλά και τη μοναδική Ανθρώπινη Δύναμη του πλανήτη…

Η ρωσική πρεσβεία στον Καναδά με καυστικά σχόλια απάντησε στην επίθεση της καναδικής κυβέρνησης Τριντό προς την Μόσχα, για το νέο ρωσικό ομοσπονδιακό νόμο που ποινικοποιεί τη διάδοση της προπαγάνδας LGBTQ στη Ρωσία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Υπάρχουν δύο φύλα, ο άντρας και η γυναίκα, μαζί με τα παιδιά αποτελούν την οικογένεια».

Οι Καναδοί πρέπει να κρατήσουν για τον εαυτό τους τις «ξένες» πεποιθήσεις τους, τόνισε η διπλωματική αποστολή το Σάββατο, υπενθυμίζοντάς τους ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα.

Ο νέος ρωσικός νόμος απαγορεύει την προπαγάνδα υπέρ των μη παραδοσιακών σχέσεων, την παιδεραστία και την αλλαγή φύλου και πέρασε από την Άνω Βουλή της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας την Πέμπτη.

Θεωρείται ευρέως ως συνέχεια του νόμου του 2013 που απαγορεύει τη διάδοση υλικού LGBT μεταξύ ανηλίκων, επεκτείνει αυτή την απαγόρευση «τόσο σε ανηλίκους όσο και σε ενήλικες».

 

 Icon by Alexander Derkachev (c) from open source

Εικόνα

https://www.pronews.gr/kosmos/rosia-kata-kanada-gia-tous-lgbtq-yparxei-o-andras-i-gynaika-kai-ta-paidia-ayto-onomazetai-oikogeneia/


1 σχόλιο:

  1. Η νέα χριστουγεννιάτικη σειρά της Disney δείχνει παιδιά να κρατούν ταμπέλες "We Love You Satan" (Βίντεο)

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/new-disney-christmas-series-shows-children-holding-signs-love-satan-video/
    ===========

    Η Disney για να βοηθήσει τους υπαλλήλους, τα παιδιά τους να αποκτήσουν διαδικασίες «επιβεβαίωσης φύλου»

    https://mynbc15.com/news/nation-world/disney-plans-to-help-its-employees-their-children-obtain-gender-affirming-procedures-reimagine-tomorrow-trans-transgender-lgbtq-gay
    ============

    Το "Little Demon" της Disney εξομαλύνει τον σατανισμό και την παιδοφιλία για τις μάζες

    https://www.youtube.com/watch?v=F1D1MWG-ZO0&t=268s
    =======
    «Δεν κρύβουν πια την ατζέντα τους»
    https://www.wnd.com/2022/11/watch-kids-carry-disneys-holiday-message-love-satan/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!