Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Νέο Ρωσικό μαχητικό 5ης Γενεάς!

 

Ἐφοδιάζεται ἡ Ῥωσσία ὅλο καί πιό

 δυναμικά !


Η United Aircraft Corporation (UAC) κατασκεύασε και παρέδωσε στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας μια παρτίδα μαχητικών Sukhoi Su-57 πέμπτης γενιάς! 



Ἡ United Aircraft Corporation εἶναι μία κρατική ἑταιρεία ἀεροδιαστημικῆς καί ἄμυνας.  

« ...Η έδρα της βρίσκεται στην περιφέρεια Krasnoselsky , Κεντρική Διοικητική Περιφέρεια της Μόσχας .

Πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, με κοινοπραξίες με ξένους εταίρους στην Ιταλία, την Ινδία και την Κίνα.

....Η UAC δημιουργήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2006 από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με το Προεδρικό Διάταγμα Νο. 140 με τη συγχώνευση μετοχών των Ilyushin , Irkut , Mikoyan , Sukhoi , Tupolev και Yakovlev ως νέα μετοχική εταιρεία ονόμασε την OJSC United Aircraft Corporation προκειμένου να βελτιστοποιήσει την παραγωγή και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες. 

Η UAC δήλωσε ότι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η εταιρεία, ήταν η προστασία και η ανάπτυξη του επιστημονικού και βιομηχανικού δυναμικού της ρωσικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας, η ασφάλεια και η άμυνα του κράτους και η συγκέντρωση πνευματικών, βιομηχανικών και οικονομικών πόρων για την υλοποίηση μακροπρόθεσμων αεροπορικών προγραμμάτων...

...Στις 29 Ιανουαρίου 2010η Sukhoi και η UAC αποκάλυψαν το πρώτο ρωσικό μαχητικό τζετ πέμπτης γενιάς , το Sukhoi PAK FA (T-50)

Το PAK FA είναι ένα stealth, μονοθέσιο, δικινητήριο , πολλαπλών ρόλων μαχητικό αεροσκάφος σχεδιασμένο για εναέρια υπεροχή και επιθετικούς ρόλους. Το PAK FA θα είναι επίσης το πρώτο αεροσκάφος της Ρωσίας που θα χρησιμοποιεί τεχνολογία stealth ... ( ἐδῶ



Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!