Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΟΧΙ μόνο Ντροπή καί ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ! : Τσιτσιπάς, Σάκκαρη καί ΟΛΗ η Εθνική τέννις, αγωνίζονται ΧΩΡΙΣ τά Ε θ ν ό σ η μ α ! ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;

ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 

ΤΟ  Ε Θ Ν Ο Σ Η Μ Ο ;

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ....ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΡΑ ΓΕ ;


ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ "ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ"
ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
,
ΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ,
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ

ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥΣ  Ε Θ Ν Ο Σ Η Μ Ο;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ;
ΕΧΕΤΕ "ΑΛΛΕΣ" ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ;
ΕΧΕΤΕ "ΑΛΛΟΥΣ" ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥΣ;
ΕΜΠΡΟΣ,  Α Π Α Ν Τ Η Σ Τ Ε !


Λάθος επαναλαμβανόμενο, παύει να είναι λάθος! 

Το 2001 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκαν στο τουρνουά τέννις χωρίς το εθνόσημο!

Τότε είχαν παίξει… τέννις η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων και η ομοσπονδία του αθλήματος για το ποιός ευθύνεταιγια την παράλειψη αυτή. 

Το θέμα ξεχάστηκε μετά τους αγώνες.




26630929Τώρα συνέβη το ίδιο και στη διοργάνωση United Cup που γίνεται στην Αυστραλία.
Εκεί συμμετέχει η εθνική Ελλάδος, οκτώ τενίστες με επικεφαλής τα δύο αστέρια του ελληνικού τέννις τα οποία αγωνίζονται και πάλι χωρίς εθνόσημο.



Το γεγονός έχει προκαλέσει 
αλγεινή εντύπωση μεταξύ των ομογενών που περίμεναν να δουν τους ΄Έλληνες διεθνείς να αντιπροσωπεύουν τη χώρα τους όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην αθλητική τους εμφάνιση.

26628808

Σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι αντίπαλοί τους φορούν ευδιάκριτα διακριτικά με τη σημαία των χωρών τους.

Η ομοσπονδία αντισφαίρισης μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στο θέμα. 

Προφανώς και υπάρχουν ευθύνες, αφού εκείνη έπρεπε να έρθει να επικοινωνία με την εταιρεία που ντύνει τους αθλητές για να υπάρχει το εθνόσημο.

26629796Προς το παρόν οι θεατές των αγώνων και οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο βλέπουν τους Ελληνες αθλητές, τουλάχιστον στα μπλουζάκια τους να μην αντιπροσωπεύουν τη χώρα τους, αλλά τήν ...γερμανική εταιρεία που τους ντύνει!



https://www.olympia.gr/1523315/viral/ntropi-kai-aischos-tsitsipas-sakkari-kai-oli-i-ethniki-tenis-agonizontai-choris-to-ethnosimo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!